2011 okulÖncesİforum 23 nİsan resİm yariŞmasi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:37

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
OKULÖNCESİFORUM GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI BAŞLIYOOOOOOORRR!!!

.
.

Konu : 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Başlangıç Tarihi : 15.02.2011

Bitiş Tarihi : 22.04.2011

Kurallar

- A3 boyutunda resim kağıdı

- Boya serbest

- Kesinlikle yetişkin desteği olmayacak

Resmin arkasına yazılacaklar:

Okulunuzun adı (il,ilçe tam adres):

Sınıfınızın adı:

Adınız ve Soyadınız:

Telefon numaranız:

Öğrencinin:

Adı:

Soyadı:

Yaşı:

Varsa Özel Durumu (engelli ve ya süreğen hastalığının olup olmadığı):

Okulunuzun Telefon numarası:

Adres:

NİHAL EROĞLU

HOT
AŞLAR İLKÖĞRETİM OKULU /KEPSUT/BALIKESİR

PTT KARGO VEYA ARAS KARGO İLE GÖNDERMENİZ RİCA OLUNUR. DİĞER KARGOLAR OKULA KADAR GETİRMİYORLAR SIKINTI OLUYOR.

.

VEEEEE ...YARIŞMAMIZDA DERECEYE GİRENLERİ BEKLEYEN BÜYÜK ÖDÜLLERRRRR...

1.OLAN ÖĞRENCİYE : CREALL 'İN TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ "SANAT DÜNYASI" TARAFINDAN HAZIRLANAN HEDİYE PAKETİ

ÖĞRETMENİNE:
www.okuloncesiforum.com tarafından düzenlenen seminerlere 1 senlik ücretsiz katılım hakkı
ZOOM KAVRAM ÖĞRETİM SETİ

2.OLAN ÖĞRENCİYE : CREALL 'İN TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ "SANAT DÜNYASI" TARAFINDAN HAZIRLANAN HEDİYE PAKETİ

ÖĞRETMENİNE:

ZOOM KAVRAM ÖĞRETİM SETİ

3. OLAN ÖĞRENCİYE: CREALL 'İN TÜRKİYE DİSTRÜBÜTÖRÜ "SANAT DÜNYASI" TARAFINDAN HAZIRLANAN HEDİYE PAKETİ
ÖĞRETMENİNE: OKUL ÖNCESİNDE MÜZİK KİTAPLARI CDLİ

ZOOM KAVRAM EĞİTİM SETİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

23 Nisan senin için ne ifade ediyor ?
Yap bize gönder.

Resimlerinizi bekliyoruz�

UYARI: YARIŞMAYA KATILAN RESİMLERDE KESİNLİKLE YETİŞKİN YARDIMI OLMAMASI GEREKMEKTEDİR.

Ekli dosyalar

• SANAT.jpg
    SANAT.jpg
    18.8 KB · Görüntüleme: 2,008
  • SANAT2.jpg
    SANAT2.jpg
    33.6 KB · Görüntüleme: 2,297
  • CREAAL.jpg
    CREAAL.jpg
    11.5 KB · Görüntüleme: 2,022
süppeerrr,hediyeler de harikaa :)))
hayırlı olsuun =)))

herkese bu yarışmamız da hayırlı olsun :)))

Hadi bakalımmm boya ve kagıdı alın elinize dökün marifetlerinizi cocuklar.....

Güncel :36_7_8:

hocam merhaba iyi çalışmalar yarışmaya katılan öğrenciler derceye giremese bile özgüvenlerini geliştirmek amacı ile sertifika hazırlanabilir bu etkinlikle katılacağımız 3.yarışma ve belge gerçekten özgüvenlerini geliştirdi.iyi çalışmalar:)

Katılanlara da katılım belgesi göndeririz hocam siz isteyin yeter ki sorun değil :)

ben de gönderiyorum:)

hocam resmi sizin okulun adresine mi göndereciğiz yanlış anlamadıysam bende söyleyeyim bakalım bi :)

bizde katılıypruz yapmaya başladık:)

evet hocam resimler direk benim çalıştığım okula geliyor... heyecanla bekliyoruz resimlerinizi

biz de katılmak istiyoruz..bizim bağcılar ilçe milli eğitimin de düzenlediği bir yarışma var ona da sitemizin yarışmasına da katılalım:))ne güzel olur..

Merhaba Nihal hocam tokat/turhal çamlıca ilköğretim okulu çamlıca köyünden bizde katılıyoruz. Katılım belgesi fikri benim de çok hoşuma gitti bir köy çocuğu için çok büyük bir mutluluk kaynağı olur. Buarada 6 tane çocuğun resimlerini gönderiyorum hocam sorun olmaz umarım. iyi çalışmalar.

Merhaba Nihal hocam tokat/turhal çamlıca ilköğretim okulu çamlıca köyünden bizde katılıyoruz. Katılım belgesi fikri benim de çok hoşuma gitti bir köy çocuğu için çok büyük bir mutluluk kaynağı olur. Buarada 6 tane çocuğun resimlerini gönderiyorum hocam sorun olmaz umarım. iyi çalışmalar.

merhabalar tabiki sorun olmaz hocam. katılım belgesi katılan herkese gönderilecektir. başarılar

hocam haftaya postalıycam size inşallah..biz iddaalıyız sınıfça başarılar dileriz herkese:36_7_8:

hocam merhaba iyi çalışmalar yarışmaya katılan öğrenciler derceye giremese bile özgüvenlerini geliştirmek amacı ile sertifika hazırlanabilir bu etkinlikle katılacağımız 3.yarışma ve belge gerçekten özgüvenlerini geliştirdi.iyi çalışmalar:)

Arkadaşıma katılıyorum..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri