2011-2012 Aöf güz dönemi final sınavı sonuçları açıklandı!

neslihan teşekkürler ama 3. sınıftan üsten ders alanlar varmış duydum acaba dgs ile yerleşenlere mi yok öle anladım doğrumu anladım?

Bİ de ben ders seÇ ekle-sİl gİbİ bİ lİnk gÖremİyorum bu dersler nasil seÇİlİyo ben mİ yapamiyorum ;(((

(2.00 ortalama altında cd harfleri olan derslerinizden seneye güz döneminde sorumlu oluyorsunuz hocam Allah kolaylık versin)
bende çok sükür bütün derslerimi verdim sıra bahar döneminde çok çalışmak gerek çokk ölçme değerlendirme biraz zor görünüyor size de öyle geldi mi arkadaslar..

Bİ de ben ders seÇ ekle-sİl gİbİ bİ lİnk gÖremİyorum bu dersler nasil seÇİlİyo ben mİ yapamiyorum ;(((

nimet hocam dgsyle yerleşenlere böyle bir hak verilmemiiş sanırım,herkes aynı durumda :/

nimet hocam dgsyle yerleşenlere böyle bir hak verilmemiiş sanırım,herkes aynı durumda :/
:// saol Neslihan bende herkese sordum öyleymiş aman ya üsten ders alamadıktan sonra napıyım onur öğrenciliğini :///

2. sınıf arkadaşlar üstten hangi desleri seçtiniz

ArkadaŞlar not sİstemİne ders ortalamasi dİye bİŞey eklenmİŞ. Dersten geÇmek İÇİn notumuzun ders ortalamasi notundan yÜksek olmasimi gerekİyor?

bdilan ders ortlaması,tüm derslerin ortalamasıdır..şimdi senin ff olan derslerin varsa ne olursa olsun onu seneye vereceksin,ama dd,cd bu notlarda ise not ortalamana bağlı geçip geçmemen.eğer dd cd gibi notların varsa aşağıda yer alan not ortalamalarına bakman gerekli,2 nin üzerinde ise bu ortalaman direk dd ve cd olan derslerinden geçiyosun,ama yok 2 nin altındaysa ortalaman seneye tekrar veriyon o dersleri..

serdilan tşk ederim ilgilenip cevap verdiğin için. bu durumda hiç dersim kalmadan üst sınıfa geçmiş oluyorum.

bdilan rica ederim:)ayrıca tebrik ederim geçmişsin tüm derslerini:)

çok tşk ederim:) inşallah herkes başarılı olurda bir an önce biter bu okul. yoksa ömrümüz bitecek açıköğretimde:)

İnşallah herkes başarılı olur :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri