2011-2012 Aöf güz dönemi final sınavı sonuçları açıklandı!

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
2
@Dilara Yılmaz1
ArkadaŞlar nasil geldİ sonuÇlariniz??

geçtim çok şükürrr ortalamam 2,87:5::4::5:
arkadaşlar sizinki nasilllll

tebrikler kehribar

sonuçlar açıklandı ve hepsinden geçmişim çok şükür :)) inşallah herkes istediği notları almıştır :8:

ferıde hocam bır arkadasım genel not ortalaması 1.82
ve 5tana cd var o derslerden kaldımı sımdı seneyemı verecek lutfen bılıyorsan cvp yazarmısın

çok şükür geçmişim hepsinden bende :)) inş hep böyle olur :)

bildiğim kadarıyla CD olan derslerinden eğer not ortalaması 2.00 veya üzerindeyse geçiyor, altındaysa seneye güz döneminde tekrar vermesi gerekir.Güz döneminde kalınan dersler bahar döneminde veriliyor mu bilmiyorum ama benm bildiğim seneye güz dönemnde vermesi gerekr

geçen arkadaşlarımızı tek tek tebrik ediyorummmmm :))

​konular birleştirilmiştir.

ortalamam 3,31 :3: 11 dersi de başarıyla geride bıraktım şükürr :5:

Tebrik ederim berfey hocam:)

ortalamam 3,31 :3: 11 dersi de başarıyla geride bıraktım şükürr :5:

Tebrik ederim :)
hepinizi tebrik ederim arkadaşlar bende hepsinden geçmişim . İnşallah diğer dönemlerde böyle geçer :)

5. dönemi geçen herkese hayırlı olsun bende büyük çabalar sonucu şükür geçtim hepsinden not ortalamam 3.15 inşallah herkes geçer..

ortalaması 3.00 ve üzeri olanlar onur belgesi . 3.50 ve üzeri olanlarda yüksek onur belgesi alıyormus arkadaşlar : )

hocam nerden okudunuz ? program klavuzundan mı ?

Öğrenci kılavuzundan .Bu şekilde yazıyor

10.7. Onur ve Yüksek Onur Belgesi
Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Program-lara kayıtlı öğrencilerden;
En az 20 ECTS kredilik ders alıp dönem not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.
Genel not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, genel not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi olarak mezun olur. Ancak disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen genel not ortalamasını sağlasalar bile yüksek onur öğrencisi veya onur öğrencisi olarak mezun olamaz.
Öğrencilerimize ve mezunlarımıza verilmek üze-re hazırlanan “Onur Belgesi” ve “Yüksek Onur Belgesi” AÖF büroları aracılığı ile teslim edilmektedir.

harikaymış ya :) teşekkürler hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri