2010 KPSS'ye giren arkadaşlar netlerimizi yazalım!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kubiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
68 küsür puan çıkıyor arkadaşlar dediğiniz siteden... standart sapma ne kadar olabilir sizce.. matematikten 19 net yaptım... sizce ne şekilde etkiler ???

70.909 gelio.. ben sözleşmeliyim.öölesine girdim zaten.geçen sene ilk 5000de 21le atanan kurbanlardanım :) tutarsa kadroya geçerim artık.. ve memleketime dönerimmm..

arkadaşlar kpss uzmanında geçmiş yıllara göre vermio mu puanı nereye bakıonuz tam olarak çünkü benm netlerime göre 2009 sınavına göre84.243 gelio da

arkadaşlar kpss uzmanında geçmiş yıllara göre vermio mu puanı nereye bakıonuz tam olarak çünkü benm netlerime göre 2009 sınavına göre84.243 gelio da

sizin netler kaç hocam ? +2,-2 deniliyor. ben 2008 netlerimle kıyasladım aynı puanı veriyor.

arkadaşlar nerde açıklandı iki gündür rahatsızım bakamadım

teşekkür ederim

71 gy-gk ---- 93 eğitm.bilm. kadrolu istanbula atanabilirmiyim

71 gy-gk ---- 93 eğitm.bilm. kadrolu istanbula atanabilirmiyim

hocam sizin 74-76 arası bir puan geliyor.geçen atamada 75 idi taban inşallah istanbul çok açılır, ek atamadan önce atanırız..

benim puanda 53 civarı :((( Umarım alım çok olur sözleşmeli gidebiliriz biyerlere .

arkadaşlar bende kpss uzman dan baktım netlerim çok da parak değil fakat geçen sene girdiğimdeki doğru yalnış hepsini olduğu gibi girdim bana gelen puanımdan 10 puan eksik hesapladı..ona göre düşünün..

2009 da 47.,, idi hesapladı ve 36 buldurdu,elbette bire bir olmayacak ama arada da bi on puan var..

bişi sorucam siz bu netleri yazarken puan motoruna boş bıraktıklarınızı neyden sayıosunuz ou mrk ettm.yanlışlara dahail olmuodur heralde.eee doğrulardanda götürmediğine göre nasıl oluo

doğrularını doğru kısmına yazıyorsunuz yanlışları yanlış kısmına, boşları hiçbir yere yazmıyorsunuz.

bu sene puanlar acayip yükselecek yalnız. 80ler falan 70e tekabül edebilir. bizim bu sene mezun olan sınıfın ortalaması gygk 85, eğitim 80 civarı. 100lerde gezenler var. inşallah hepimiz gönlümüzden geçen yerlere atanırız hayırlısıyla...

doğrularını doğru kısmına yazıyorsunuz yanlışları yanlış kısmına, boşları hiçbir yere yazmıyorsunuz.

bu sene puanlar acayip yükselecek yalnız. 80ler falan 70e tekabül edebilir. bizim bu sene mezun olan sınıfın ortalaması gygk 85, eğitim 80 civarı. 100lerde gezenler var. inşallah hepimiz gönlümüzden geçen yerlere atanırız hayırlısıyla...
ne diyosun offfffffffff

sınav eğitim bilimleri çok karısık tı diyorlar ama sanırım çoğu kisi iyi netler yapmıs. ama çalısanla çalısmayanı ayırmadı bu sınav ben son bir ay baktım senelerdir çalısanlaar çok üzülüyorlar hakkımızda hayırlısı.

gy, gk : 67.4

eğitim bilimleri : 83.75

ooo sizin netler çok iyi yaa:) benm gkgy 75 eğitim ise berbat 53 net:(( ama ben eğitime hiç çalışmadım yaa:((( seneye sırf eğitim çalışıcam valla

genel k. genel y 81 eğitim 88

Benİm puannim da 57 arkadaŞim hesapladi 65bakalim kaÇ gelecek bekleyİp gÖreceĞİz
sonuÇta sÖzleŞmelİ İÇİn baŞvuruya yetecek gİbİ gÖrÜnÜyor.geÇen sene de 50 almiŞtim

genel kültür genel yetenek 80
egitim bilimleri 98 net

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri