2010 KPSS'ye giren arkadaşlar netlerimizi yazalım!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kubiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
intternetten çözdüm ben benimde eğitim batmış puanımda 67 filan tutuyor bu puanla kadro için başvurmak zor seneye yine gircem herhalde kadro için ağrıda başka işim olmaz herhalde oturup ders çalışırım artık :-)
hehe di mi ne işimiz olcak oturup da calısalım

milletin maşallahı var.puanımı yazmaya bile utanıyorum biraz eğitim bilimlerine baktım sınava girmeden önce başka da çalışmadım;özelde çalıştığım için (Hayatımın hatasını yaptım çalışmakla...) fırsatım olmadı.puan havuzunda 53 çıkıyor ama bu kadar bile gelmez bence çünkü herkesin çok iyi geçmiş genel başarı yüksek olduğu için puanlarda düşecek :( :( :( yine de hayırlısı hepimiz için....

benim de aşağı yukarı 62 çıktı puanım... tek umudum 25 il daha zorunlu oldu ve çoğu okullaşma oranı fazla olan iller umarım bir yere yerleşebiliriz.

64 e 84 nasıl 82 puan getirir yaa siz emin misiniz??? 2009dan zor bir sınav değildi ki o kadar yüksek gelsin...

kubiti senin mat çok iyiydi kaç yaptın?

hocam sormayın denemede batırdım 7 boş bıraktım 1 yanlış çıktı denemelerde daha iyiydi zaman da kalmadı bi daha geri dönmeye, genel kütürden 21 soru ancak yapabildim öyle işte hayırlısı artık :)

hocam sormayın denemede batırdım 7 boş bıraktım 1 yanlış çıktı denemelerde daha iyiydi zaman da kalmadı bi daha geri dönmeye, genel kütürden 21 soru ancak yapabildim öyle işte hayırlısı artık :)

ay denemede demişim sıınavda batırdımm :))

ne zamana açıklanır bu sınav sonuçları acaba

hesapladım 55 felan gelıyor offf offff..:((((((

genelkült ve yetn 81.eğitim 84 samsun istiyorum inşallah olur.

benim 95 e 65 net vr kdrolu olur mu arkadaslar eğitim kötü zor gliba:(

benim 95 e 65 net vr kdrolu olur mu arkadaslar eğitim kötü zor gliba:(
olur bence çok iyi netlerin
enson kadrolular 70 te kaldıbiz ne yapalım
son 1 ay çalıştım çünkü özelde çalışıyordum
60 gnk-gnyetnet egitim 70 net 68 geliyor e seninki 75 i buluyodur

netlerini yazanlar puanlarını kpss uzmanı siteinde hesaplayıp yazabilirler mi?

kadrolu atama ist ilk atamada kaçta kapattı bilen var mı? yada okul ve puan listelerine ulaşabileğim adres....

olacak merak etmeyin arkadaşlar inşallah kim kaldıki mecbur bizi alacaklar önemli olan puan degil alacakları sayı bence

sınavdan 1 ay sonra diyorlar ama bilmiyorum tam ollarak ben de..

64 e 84 nasıl 82 puan getirir yaa siz emin misiniz??? 2009dan zor bir sınav değildi ki o kadar yüksek gelsin...

hocam zaten o netlerden bahsetmiyoruz siz yanlış okudunuz sanırım. benim kendi netlerim için hesapladığım puandır.

eğitimi batırmışım yaaaa 58 civarı gelio kaldm yine ya​

ayy hepsi berbat söyulemicem puanımı rezillik gene yerleşemicem çünkü bi, yere off şimdi artık olmaz değil mi sömzleşmeli alım yaaa olmazsa 1 yıl daha sadece eğitimi söylüyorum 55 doğru yapmışım bu demekki 50 puan bile alamam

ya arkadaşlar benim bilgisayarın formatlanması gerek açmıyr soru cevapları yarına kadar nasıl beklicem:) hayırlı bir vatandaş yokmu şurda soru ve cevapları kopyalasa büyük sevap kazanırsınız:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri