calısmıcaz evet calısmayalımda...meb yıne calısanı bulur merak etmeyın sınıfcılardan ...baska teknolojı hocalarından bulurlar....sonrada cocuklar kazalarda kaybedelım....cocukların dılınden anlamyanları görevlendırırler merak etmeyın....
arkadaşlar rehabilitasyonda 2 yıldır çalışıyorum ve inanın girerken etkilendiğinizi söylerseniz size uygun daha kavram düzeyi küçük ve hafif zihin engelli çocuklar verirler bi defa deneyin en azından yaz dönemi aday olarak başlamayın ders saati ücretli başlayın 1800 lira maaş alırsınız 2 ay denemeden karar vermeyin yinede elbette karar sizin sadece hala çalışıyorum fikir benim ki sadece
hocam ben kestim ümidimi 48 çıkıyo hesaplamalarında umarım daha düşük çıkmaz artık 3. özel eğitim yılıma başlamak gerekicek herhaldebilmiyorum hocam yapamam gibi geliyor inşaallah heğimiz de eylülden önce atanırız da özelde veya ücretli çalışmak zorunda kalmaz hiç kimse(
evet ya inşallahBu yilda atama Çok olacak İnŞl........
bilmiyorum hocam yapamam gibi geliyor inşaallah heğimiz de eylülden önce atanırız da özelde veya ücretli çalışmak zorunda kalmaz hiç kimse(
arkadaşlar yaz dönemi adayı olarak çalışmak ne demek;
evt daha önce hiç rehabilitasyonda çalışmadım zor olacağının farkındayım ama 3 senedir ücretli çalıştım ve artık istemiyorum görüyoruz ki atanamıyoruz.
bu yüzden rehabilitasyon düşünüyorum ama şartlar nedir bu yaz dönemi adaylık nedir orada işler nasıl işler,sözleşme de dikkat etmem gereken yerler özellikle nelerdir, bilmiyorum biraz yardımcı olabilir misiniz???
hocam rehabilitasyonda çalışmak zor filan değil kendinizi şartlamayın inanın okulöncesi öğretmenler iyi işler çıkarıyorlar bu merkezlerde hemde mesleğinize dair öğreneceğiniz çok güzel deneyimler edinirsiniz emin olun.yaz dönemi adaylık denilen şeyi ilk sizden duyuyorum o bence direk adaylık işlemlerini başlatmaktan bahsetmiştir.1 yıl süren bi adaylık dönemi adaylığınız kalkarsada devlete geçince asil olarak devam edersiniz buda sizin için daha avantajlı olur.
Arkadaşlar sürekli eylülde atanırız inş. bigi şeyler söylüyorsunuz. Evet inş. atanırız da bunun eylülde olacağını needen biliyorsunuz devamlı dile getiriyorsunuz... Gerçekten merak ettim eylülde olacağına dair herhangi bilgi açıklama vs yapılıp bilgi verildi mi?
ben atandim fakat temmuz ayina aİt 4 gÜn daha gİtmem gerekİyor rehabİlİtasyon merkezİndeyİm hala bİtİyor İnŞ.arkadaŞlar bİrŞeylerİ bİlmeden konuŞmayalim rİca edİyorum ben Ücretlİ ÇaliŞtim 7 ay boyunca Çok Çok daha avantajli 1800 maaŞ aldim ve 2 mİlyar gİbİ de ssk prİmİm yatti eĞer adaylik İsteseydİm hem devlette bİr faydasi yok hemde ssk 1 mİlyar yatiyor ve rehabİlİtasyon merkezİne gİrmeyİ dÜŞÜnen arkadaŞlarim Çok dİkkat edİn aman Çok kolay falan dİyenlere de
ayy Çok zor dİyenlere de İnanmayin fakat eĞer kpss hedefİnİz varsa unutun vakİt kalmiyor halİnİzde kalmiyor bakin hala İÇİndeyİm ben bu mesleĞİn gÜnde 8 seans derse gİrİyorum akŞam aĞzim aÇik gİrİyorum eveben yaparim dİyorsaniz lÜtfen 2-3 ay deneme Şartiyla İmza atiniz ve bunu sÖzleŞmeye geÇİrİnİz havada kalan sÖzlere İnanmayin tutulmuyor!!! Allah yardimciniz olsun Çok dua edİyorum herkese...
Ve sakin pes etmeyİn İnaniyorum sİzlerde atanacaksiniz İnŞ.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!