2009 kpss'ye girecekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gaziler38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
evet girebiliyosun..

2009 kpssye girecekler
bu yıl bankaya yatıracağımız ücretten haberiniz va<r mı? (öğretmen adayları için)cumartesi sabah ve aumartesi öğleden sonraki sınav ücreti.
sanırım geçen yıl 45 vermiştik.bu yıl ne kadar...

arkadaşım geçenyılda öss ile aynı ücreti yatırmıştık buyıl öss başvurusu için tanıdıklarım 50 tl yatırdılar.bizimde 50 tl olabilir gibi .

45 TL yatırılacak arkadaşlar

teşekkür ederim.

arkadaslar ben aöf 4teyım eger 1dersım bıle bütünlemeye kalırsa kpss den ıyı puanda alsam agustos atamam olmazmı büte kalmamammı lazım

bende gazetede okumustum arkadaşlar resmı bır yazı okumadım mezun olanlar gırecebılecek dıye. resmı bır yazıda gormedım ama

hiç bu kadar kafam karışmamıştı.öğretmen adaylarının yatıracağı ücret 45 tl olarak belirtiniz bende sizinle aynı fikirdeyim. şimdi ise bir 80 tl söylenip duruyor.eğitim diliyle dengesizlik yaşıyorum.şimdi 45 mi yoksa 80 mi ?80 de olmaz bu kadar da fazla bir ücret.en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.

saygıdeğer yöneticilerimiz bilgilendirirse memnun olurum benim gibi bazı arkadaşlarımızın da kafaları karışmamış olur.teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar öğretmen adayları 2 oturuma gireceği için 45 TL yatıracaklar

çok sağolun hemen yarın bankaya ücretimi yatırayım.

ohh be
bugün bankaya paramı yatırdım sonra da ösym temsilcisine kaydımı yaptırdım işlemlerimi bitirdim. darısı sizlerin başına çok fazla geciktirmeden yaparsanız rahat edersiniz üzerimdeki yük kalktı.

kpss ye ilk kez giricem.mezun değilim, son sınftayım. fakat ben usta öğreticilik yaptığım yerde değil de memleketimde girmek istiyorum sınava.bu mümkün mü.çünkü başvuruyu şuan bulunduğum yerde yapıcam

bu konuda bir fikrim yok arkadaşım.ösym den öğrenseniz iyi olur.

kpss ye ilk kez giricem.mezun değilim, son sınftayım. fakat ben usta öğreticilik yaptığım yerde değil de memleketimde girmek istiyorum sınava.bu mümkün mü.çünkü başvuruyu şuan bulunduğum yerde yapıcam

oluyor hocam sınava girmek istediğiniz illeri yazıyorsunuz ya foruma nerede girmek isterseniz orayı yazarsınız

canım benim hangi ili yazarsan girmek istediğin yer olarak orada girersin.sınavlar il merkezlerde oluyor.hangi ildesin bilmiyorum ama sınav başvurusunda belirtiyorsun onu zaten.başarılar.kolay gelsin

bankaya para yatıran arkadaşlar nekadar yatırdınız acaba bilgilendirirmisiniz?????????

canım benim hangi ili yazarsan girmek istediğin yer olarak orada girersin.sınavlar il merkezlerde oluyor.hangi ildesin bilmiyorum ama sınav başvurusunda belirtiyorsun onu zaten.başarılar.kolay gelsin

teşekkür ederim. ilk aşama olarak ne yapıcam. bankaya paramı yatıracam, ösym den formmu alıcam. ben ilçede oturuyorum formu almak için il merkezine mi gitmem gerek. sahi hangi bankaya ne kadar para yatırcam. çok sordum kusura bakma.:36_11_13:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri