2009 kpss netleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sunayyesilay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
arkadaşlar bu sene taban puan kaç olur. aranızda dershaneye gidenler varmıydı dershaneler ne diyor? puanlar 60 lara düşer gibi bişeyler duydum. ne kadar doğru ?70 gibi bi puan ile bu sene atanabilirmyiz acaba ?

arkadaşlar bu sene taban puan kaç olur. aranızda dershaneye gidenler varmıydı dershaneler ne diyor? puanlar 60 lara düşer gibi bişeyler duydum. ne kadar doğru ?70 gibi bi puan ile bu sene atanabilirmyiz acaba ?

her şey maliye bakanlığının vereceği kadroya ve okulöncesine ayrılacak kadroya bağlı.bu sene benim tahminim yine 600-700 ilk atama verirler.fazlasını vermezler

her şey maliye bakanlığının vereceği kadroya ve okulöncesine ayrılacak kadroya bağlı.bu sene benim tahminim yine 600-700 ilk atama verirler.fazlasını vermezler

arkadaşım 32 ilde zorunlu okulöncesi eğitime geçilmiş 8 dersliği olan tüm okullarda anasınıfı açılacak diye bütün okullara yazı gönderilmiş
anasınıfları sabahcı öğleci olacak denmiş
lise mezunları ve 3. 4. sınıflar usta öğetici olarak görev alamayacak denmiş
acılan sınıflarda öğrenci bulunmazsa 5 yaş kayıt alınacak
ve kapatılan tüm köy okulları anasınıfı olarak açılacak

sen 600- 700 kişi alınır diyorsun

en az 3000 kişi almalılar başka türlü bu proje başarılı olamaz

maliye izin verirse
ağustos ta 3000 kadrolu 7000 sözleşmeli alınacak

tüm iş maliye nin evet demesine bakar

60gk 76 eğt.acaba atanırmıyım bu netlerle

arkadaşım 32 ilde zorunlu okulöncesi eğitime geçilmiş 8 dersliği olan tüm okullarda anasınıfı açılacak diye bütün okullara yazı gönderilmiş
anasınıfları sabahcı öğleci olacak denmiş
lise mezunları ve 3. 4. sınıflar usta öğetici olarak görev alamayacak denmiş
acılan sınıflarda öğrenci bulunmazsa 5 yaş kayıt alınacak
ve kapatılan tüm köy okulları anasınıfı olarak açılacak

sen 600- 700 kişi alınır diyorsun

en az 3000 kişi almalılar başka türlü bu proje başarılı olamaz

hocam sizin haberlerden ve gelişmelerden haberiniz yok galiba...isterseniz bir okulöncesi genel müdürlüğünün bir sitesine bakın derim.orda usta öğreticilerin alınacağı hatta 3.ve 4.sınıfların alınacağı belirtiliyor.istanbul mem 3.ve 4.sınıfları alıyor.siz diyorsunuzki zorunlu felan.ben de biliyorum zorunlu.o illerden birinde görev yapıyorum.ama bakıyorum ki araştırmamışsınız birçok şeyden de haberiniz yok.haberlere bir bakın bakalım.lise mezunlarının bile alınacağından şüpheniz olmasın.kadronuz en fazla 700 bilmenizi isterim.

Mahmut bey siz nesiniz kimsiniz merak ettim.Maşallah herşeyi çok ii biliyorsunuz.Aldığımız netlerle atanıp atanamayacağımıza kadar.Merak ediyorum bunu nasıl başarıyorsunuz?

Mahmut bey siz nesiniz kimsiniz merak ettim.Maşallah herşeyi çok ii biliyorsunuz.Aldığımız netlerle atanıp atanamayacağımıza kadar.Merak ediyorum bunu nasıl başarıyorsunuz?

hocam az çok her şeyi takip ediyoruz görevimiz gereği.az çok her şeyi biliyoruz ve bilmek zorundayız.araştırmak gerek.sadece aldığınız netlere göre tahimi şeyler söylüyorum.az çok geçen seneye göre belli her şey.

hocalarım mahmut hoca haklı gibi gözüküyor. http://www.memurlar.net/haber/144410/ bu habere göre alımlarımızın çoğu usta öğretici kadrosu alınacak. usta öğretici olarak üniv. mezunlarını alıcaklar. ben de bu sene umutluydum ancak bu haberle yıkıldım. kadro 700den fazla açacaklarını sanmıyorum. hepimiz için hayırlısı olsun.
gamzecim selinin mat 20 ben yanlışlıkla 29 yazmışım:)

66 gk gy 74 eğ hepimiz için hayırlısı....

hocam sizin haberlerden ve gelişmelerden haberiniz yok galiba...isterseniz bir okulöncesi genel müdürlüğünün bir sitesine bakın derim.orda usta öğreticilerin alınacağı hatta 3.ve 4.sınıfların alınacağı belirtiliyor.istanbul mem 3.ve 4.sınıfları alıyor.siz diyorsunuzki zorunlu felan.ben de biliyorum zorunlu.o illerden birinde görev yapıyorum.ama bakıyorum ki araştırmamışsınız birçok şeyden de haberiniz yok.haberlere bir bakın bakalım.lise mezunlarının bile alınacağından şüpheniz olmasın.kadronuz en fazla 700 bilmenizi isterim.

arkadaşım sizi kırmak değil amacım yanlış anlamayın lütfen ama siz de çok biliyorsunuz sanki bu bilgileri neye dayanarak söylüyorsunuz

hacı hocalar gibi milletin netlerine atanırsın , biraz zor gibi görünüyor yorumlarını neye göre yapıyorsunuz

arkadaşım sizi kırmak değil amacım yanlış anlamayın lütfen ama siz de çok biliyorsunuz sanki bu bilgileri neye dayanarak söylüyorsunuz

hacı hocalar gibi milletin netlerine atanırsın , biraz zor gibi görünüyor yorumlarını neye göre yapıyorsunuz

hocam az çok bu işlerle uğraşıyoruz dedim.zaten ben sadece tahmin ediyorum.yani deneyimlerimiz var az çok.siz tanımadığınız için öyle söyleyebilirsiniz ama ben sadece tahmini söylüyorum.olur ya da olmaz.ama hepimizin temennisi değil midir bir yere yerleşmesini istemek arkadaşlarımızın.yani böyle bakmak lazım.kolay gelsin.

inş. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun hocam
bütün arkadaşlar için temennim budur
hakkımızda hayırlısı

inşallah hocam.700 kadrolu alırlarsa bir o kadar belki sözleşmeli olursa iyi olur kanısındayım.herkes için hayırlısı olsun.

benimde 75 gy gk 78 eğitim. hatırlayamadıklarımda var umudum bir var bir yok

sınav sonuçları ne zaman açıklanır? bilgisi olan var mı bu konuda.. 27 sinden önce açıklnamaz gibi bir söylenti var ancak öss de beklenen tarihten çok önce açıklandı..

25 ile 30 arasında açıklanır büyük ihtimal.Temmuz sonu diyebiliriz kısacası

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri