sonuçlar bi açıklansada şu atama durumu aşağı yukarı belli olur zaten alınan puanlarının ortalamasıyla hepinize bol şanslar arkdşlar.
hocam kİmsenİn moralİnİ bozmak İstemeem ama pİlot İllerİn mem sayfasina bakarsaniz duyurular bÖlÜmÜnde aciĞin usta ÖĞretİcİlerle kapatilmasi gereklİlİĞİyle İlgİlİ yazilar vararkadaşlar eğer acilen 10000 okul öncesi öğretmenine ihtiyaç varsa ve bu son seçilen pilot illerin hepsinde mecburi olacaksa bu açığı bian önce kapatmak zorundalar.lise mezunları genelde çoğunlukta ustaöğreticilik yapanlar arasaındaydılar.fakat şimdi onlarla birlikte aöf 1 ve 2 . Sınıflarda çalışamayacaksa ben puanların 65 lere inebileceğini düşünüyorum.arkadaşlar neden inanamıyosunuz ki puanların düşebileceğine anlamıyrm?Çünkü geçen yıl dinkültüründen hiç alım yokken bi anda bi alım arttı.2 arkadaşım 55 puanla atandı.puanlar düştü yani...onlarda böle olurken bizde zaten geç kalınmış ve telafi edilmesi gereken mecburi bi durum da söz konusu....ben atanacağımı düşünüyorum açıkçası...
ya bu olay artık rüyalarıma giriyor. akşam bizden 6.000 öğretmen alınacağını gördüm. geçen seferkinde de rüyamda da iki tane sınav sonucu gördüm bakalım hangisi olacak. benim bazen gördüğüm rüyalar çıkıyo ama hadi hayırlısı. özellile keşke şu kadro işi gerçek olsa.
bence 3000-3500 civarı alacaklar.puandan ziyade alacakları sayı önemli benim için.çok ii bi puan alacağımı sanmıyorum. 68-72 arası bişi olcak muhtemelen. tabi o kadar sorunun iptalı ve cevap şıklarının değiştirilmesinden sonra ne olur bilemem.
Hayırlısı. inş. herkes verdiği emeğin karşılığını alır.
hocam oöegm daire başkanı Recep Sula ile görüşen arkadaşlar bu yıl için 6 000 alınacağını söyledi diyorlar..ben kendim aradığımda senelik izindeydi birinci ağızdan duymadım emin olamıyorum bir türlü..başka bir yerde de 5 000 agustos+ 1 000 kişi de kasım diye okumuştum hayırlısı inşallah rüyan çıkar..
arkaşlar bence bazıları balon haber yapıyorda olabilir. ben fazla ümitlenmiyorm (sonra çok üzülmemek için) geçen yıl sonucumu görünce bütün gün ağladım.
(68) sanki dünya başıma yıkılmıştı. terar ders çalışma olayı deli etmişti beni. bu yıl çalışarak grdiğim 2. sınavdı.ama işin ilginci bu olay bende yaşan tarzı gibi oldu
o kadar kültürleniyorum ki bünyem kaldırmıyor. sınavdan bir ay önce öyle bi psikolojiye giriyorum ki kendimde olmuyorum pek.sınavı uçar gibi çözüyorum yani sınav anında heyecandan kendimde olmuyor gibiyim. ama bu yıl sınav sabahı öyle bir başağrısı tuttu ki mide bulantısı ile beraber. başımın ağrısından sınav heyecanını hissetmedim. arasıra kalemi birakıp başımı bastırdığımı hatırlıyorum öyle zonkluyordu ki. napim şansıma.bünye sınava alıştı nasıl olsaher işte bi hayır vardır. olucağı varmış.
sonuçlar muhtemelen yarın öğleden sonra açıklanır. bi hafta sonrada kaç kişi alınacağı. anlıcanız ben yine 2 hafta muallakta ve aklımda hep atanıp atanamayacağım öyle ortada dolanıp durcam![]()
ben de aöfnin ilk mezunuyum .bu bölümü aöfye açma sebepleri kapanması imkansız olan oöö açığını kapatmaktı.bana üni. gelen kağıtlarda destan gibi yazıyor.ama nerde asıl niyet usta öğretici bulmakmış.ayrıca aöf artık kapatılsa çok iyi olacak.elini salla kolunu salla oöö.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!