2009 kpss İle kadro sayisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nehir eylül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
sonuçlar bi açıklansada şu atama durumu aşağı yukarı belli olur zaten alınan puanlarının ortalamasıyla hepinize bol şanslar arkdşlar.

ya bu olay artık rüyalarıma giriyor. akşam bizden 6.000 öğretmen alınacağını gördüm. geçen seferkinde de rüyamda da iki tane sınav sonucu gördüm bakalım hangisi olacak. benim bazen gördüğüm rüyalar çıkıyo ama hadi hayırlısı. özellile keşke şu kadro işi gerçek olsa.

bence 3000-3500 civarı alacaklar.puandan ziyade alacakları sayı önemli benim için.çok ii bi puan alacağımı sanmıyorum. 68-72 arası bişi olcak muhtemelen. tabi o kadar sorunun iptalı ve cevap şıklarının değiştirilmesinden sonra ne olur bilemem.
Hayırlısı. inş. herkes verdiği emeğin karşılığını alır.

seraziz hocam aynı puanı bekliyoruz:)bende iptal edilen ve cevap şıkkı değişince nolur diyorum.ösym yaptığı değişiklği bize açıklamayı gerek görmedi.

arkadaşlar eğer acilen 10000 okul öncesi öğretmenine ihtiyaç varsa ve bu son seçilen pilot illerin hepsinde mecburi olacaksa bu açığı bian önce kapatmak zorundalar.lise mezunları genelde çoğunlukta ustaöğreticilik yapanlar arasaındaydılar.fakat şimdi onlarla birlikte aöf 1 ve 2 . Sınıflarda çalışamayacaksa ben puanların 65 lere inebileceğini düşünüyorum.arkadaşlar neden inanamıyosunuz ki puanların düşebileceğine anlamıyrm?Çünkü geçen yıl dinkültüründen hiç alım yokken bi anda bi alım arttı.2 arkadaşım 55 puanla atandı.puanlar düştü yani...onlarda böle olurken bizde zaten geç kalınmış ve telafi edilmesi gereken mecburi bi durum da söz konusu....ben atanacağımı düşünüyorum açıkçası...
hocam kİmsenİn moralİnİ bozmak İstemeem ama pİlot İllerİn mem sayfasina bakarsaniz duyurular bÖlÜmÜnde aciĞin usta ÖĞretİcİlerle kapatilmasi gereklİlİĞİyle İlgİlİ yazilar var
bakanliktan gÖnderİlmİŞ
bende alim Çok olur kanisindayim 70 e kadar herkes gİder dİyorum ama 65 -68 ler bİraz zor
zaten gecen seneden en az 1000 kİŞİ var 70 ve yukarisi alan
bu senede 70 lerde yigilma olur kanisindayim
70 ve ÜstÜ alan arkadaŞlar İnŞ. Atanacak.
Ama daha fazlasini İstemek hayal olur. Hayal etmekte bİ yere kadar demİ ama

ya bu olay artık rüyalarıma giriyor. akşam bizden 6.000 öğretmen alınacağını gördüm. geçen seferkinde de rüyamda da iki tane sınav sonucu gördüm bakalım hangisi olacak. benim bazen gördüğüm rüyalar çıkıyo ama hadi hayırlısı. özellile keşke şu kadro işi gerçek olsa.

bence 3000-3500 civarı alacaklar.puandan ziyade alacakları sayı önemli benim için.çok ii bi puan alacağımı sanmıyorum. 68-72 arası bişi olcak muhtemelen. tabi o kadar sorunun iptalı ve cevap şıklarının değiştirilmesinden sonra ne olur bilemem.
Hayırlısı. inş. herkes verdiği emeğin karşılığını alır.

hocam oöegm daire başkanı Recep Sula ile görüşen arkadaşlar bu yıl için 6 000 alınacağını söyledi diyorlar..ben kendim aradığımda senelik izindeydi birinci ağızdan duymadım emin olamıyorum bir türlü..başka bir yerde de 5 000 agustos+ 1 000 kişi de kasım diye okumuştum hayırlısı inşallah rüyan çıkar..

hocam oöegm daire başkanı Recep Sula ile görüşen arkadaşlar bu yıl için 6 000 alınacağını söyledi diyorlar..ben kendim aradığımda senelik izindeydi birinci ağızdan duymadım emin olamıyorum bir türlü..başka bir yerde de 5 000 agustos+ 1 000 kişi de kasım diye okumuştum hayırlısı inşallah rüyan çıkar..

kasımda alım olmayacak arkadaşım

dün recep sulayla görüşen 4-5 arkadaş daha olmuş..6 bin rakamını sadece ağustos için vermiş..hayırlısı

arkaşlar bence bazıları balon haber yapıyorda olabilir. ben fazla ümitlenmiyorm (sonra çok üzülmemek için) geçen yıl sonucumu görünce bütün gün ağladım.
(68) sanki dünya başıma yıkılmıştı. terar ders çalışma olayı deli etmişti beni. bu yıl çalışarak grdiğim 2. sınavdı.ama işin ilginci bu olay bende yaşan tarzı gibi oldu:)
o kadar kültürleniyorum ki bünyem kaldırmıyor. sınavdan bir ay önce öyle bi psikolojiye giriyorum ki kendimde olmuyorum pek.sınavı uçar gibi çözüyorum yani sınav anında heyecandan kendimde olmuyor gibiyim. ama bu yıl sınav sabahı öyle bir başağrısı tuttu ki mide bulantısı ile beraber. başımın ağrısından sınav heyecanını hissetmedim. arasıra kalemi birakıp başımı bastırdığımı hatırlıyorum öyle zonkluyordu ki. napim şansıma.bünye sınava alıştı nasıl olsa:) her işte bi hayır vardır. olucağı varmış.

sonuçlar muhtemelen yarın öğleden sonra açıklanır. bi hafta sonrada kaç kişi alınacağı. anlıcanız ben yine 2 hafta muallakta ve aklımda hep atanıp atanamayacağım öyle ortada dolanıp durcam :)

arkaşlar bence bazıları balon haber yapıyorda olabilir. ben fazla ümitlenmiyorm (sonra çok üzülmemek için) geçen yıl sonucumu görünce bütün gün ağladım.
(68) sanki dünya başıma yıkılmıştı. terar ders çalışma olayı deli etmişti beni. bu yıl çalışarak grdiğim 2. sınavdı.ama işin ilginci bu olay bende yaşan tarzı gibi oldu:)
o kadar kültürleniyorum ki bünyem kaldırmıyor. sınavdan bir ay önce öyle bi psikolojiye giriyorum ki kendimde olmuyorum pek.sınavı uçar gibi çözüyorum yani sınav anında heyecandan kendimde olmuyor gibiyim. ama bu yıl sınav sabahı öyle bir başağrısı tuttu ki mide bulantısı ile beraber. başımın ağrısından sınav heyecanını hissetmedim. arasıra kalemi birakıp başımı bastırdığımı hatırlıyorum öyle zonkluyordu ki. napim şansıma.bünye sınava alıştı nasıl olsa:) her işte bi hayır vardır. olucağı varmış.

sonuçlar muhtemelen yarın öğleden sonra açıklanır. bi hafta sonrada kaç kişi alınacağı. anlıcanız ben yine 2 hafta muallakta ve aklımda hep atanıp atanamayacağım öyle ortada dolanıp durcam :)

size atamalar konusunda aynen katılıyorum.....

soruların bile çalınıp sınavın iptal edilmediği bi ülkede hiçbirşeye güvenmemeli insan.umut etmiyorum ben. hayırlısı diyorum sadece.Kaç kişi atarlarsa atasınlar

açıklama cuma saat 14:00 de arkadaşlar
cumartesi sıralama
haftaya da kadro sayısı açıklanacakmış memurlar nette açıklamışlar

sınav sonuçlarımız cuma günümü açıklanıcak ben memurlar.netde göremedim

Atamaların meslektaşlarıma hayırlısı olması dileğiyle

16 bin mezun var korkunç bi rakkama gidiyor bu yıl 4 bin örgün 2 bin açıköğretim alacaklar benim zamanımda 25 bin olur.al babam al atama yok.2.sınıfa geçtim büyük ihtimalle pişman olacam bu bölümü yazdığıma herşey palavra ustaöğreticilere devam...

ben de aöfnin ilk mezunuyum .bu bölümü aöfye açma sebepleri kapanması imkansız olan oöö açığını kapatmaktı.bana üni. gelen kağıtlarda destan gibi yazıyor.ama nerde asıl niyet usta öğretici bulmakmış.ayrıca aöf artık kapatılsa çok iyi olacak.elini salla kolunu salla oöö.

ben de aöfnin ilk mezunuyum .bu bölümü aöfye açma sebepleri kapanması imkansız olan oöö açığını kapatmaktı.bana üni. gelen kağıtlarda destan gibi yazıyor.ama nerde asıl niyet usta öğretici bulmakmış.ayrıca aöf artık kapatılsa çok iyi olacak.elini salla kolunu salla oöö.

Kesinlikle bu yıl zaten örğün bile korkunç sayıda olmuş 4bin.Dedigin gibi talep çok olsun, ucuz işçi olsun diye bilerek bu rakamlara çıkartıyorlar

arkadaşlar ünv bitirmeklede bşy olunamayacağını malesef bir kez daha kanıtlarla anladık. sorular çalınır ösym bir açıklama yapmaz sınava gireriz körlemesine kaç kişi alacakalar açıklama yapmazlar bu süreçtede biz öğretmenlerin psikolojisi bozulur sinir sisitemi bozulur tam kafayı sıyırmak üzereyken bi bakarsın hata kaza atanırsın gidersib doğuya türkçe bilmeyen öğrencciler seffillik bi yandan. bizim psikolojimi bozup öğretmen olarak başlarız sonrada bizden pırıl pırıl örnek gençler beklerler. atatürk uyansada görse. bir tek o vermiş değer öğretmenlere. öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır demiş. nesile ulaşma sansımız yok hadi ulaştık diyelim atam biz bizden gitmiş olacaz... nerden öğretmen oldummmm...

bizim bölümden kaç mezun var ya?bilen vaar mı?20000 diyorlar ama 25000 de duydum :(

tabiki tercih edebiliyorsun cocuk gelişimcilerin böyle bi hakkı var

nurgül hanım ben geçen yıl bakmıştım bizim bölümden 20bin kişi sınava girmiş.(içlerinde okuyanlarda var tabi) bu yıl 25 bin olmuştur.bence bunların içinde de 15 bini falan mezundur. sayı git gide artıyor. 3 yıla kadar girdik girdik giremezsek iş zor. taban puan o zamana kadar tavan yapar. artık herkes çılgın gibi çalışıyor. çıta gitgide yükselir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri