2009 bütünleme!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karakalem45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
o kadar kpss 'ye boşuna mı çalıştık biz ya delircem valla nasıl olcak bu diploma işi ya yetişmezse koca sene o kadar emek boşunamıydı:(

Bir ders yüzünden...Korkunç bir durum ya.
Acaba bizim gibi kaç öğrenci var? ya atamaları erteleseler yada mezuniyeti erkene alsalar. Ömrümde böyle içim ah etmemişti.

ah ahh bende ah edıyorum ama caresı yok cok kötü bı durum bı caresıolsa keske:(

ya arkadaşlar son atamada benim arkadaşım fakültenin gönderdiği mezun durumda belgesiyle başvurmuştu ve bi sorun çıkmadı başvuru esnasında.puanı yetmediği için atanamadı ama gene aynı şekilde başvurucanı söylüyo,

ama bizim sonuçlar bile belli değil

arkdaşlar bnde aynı durumdayım en mantıklısı eskişehire gidip dekanla görüşmek bizim hakkımız bu böyle seyretcekmiyis yhaaa bn eskişehire gidicem 25.nde bitio başvurular

ben de varım kaçta gidecekseniz hep birlikte gidelim çarşamba

:(( yaa off teercih yapamıcaz mı biz

hocam sizde mi büte kaldınız?

:(( evt ya verdm ama Allahın izniyle bişe çıkmazsa eminim ama noolcak şimdi tercih yapamıomuymuşuz :(

eğer başvuruları kabul etmezlerse başvuramıyoruz

offfffff :( biz bu başvuruyu netten yapmıycakmıyız hocam sonra çıktısını alıp mebe mi götürcez ordamı anlaşılcak yani :(

offfffff :( biz bu başvuruyu netten yapmıycakmıyız hocam sonra çıktısını alıp mebe mi götürcez ordamı anlaşılcak yani :(

evet başvuruyu evden yapıp çıktısını mem'e onaylatıyoruz.Ama mezuniyet belgesini ya da kabul ederlerse üniversiteden alacağımız(mezun olabilecek durumda)belgesini onaylatıyoruz.Tabi bu belgeyi onaylamayabilirler.

yaaaaaaaaaa boşuna mı milleti ayağa kaldırdım ben ya öff inanamıyorum ya :((

ben eskişehirdeyim şu an bir müdette burada kalacağım.puanım belki yeterli olmayabilir ama alım çok olacak bu sebeten diplomalarımızı almaya çalışalım diyorum.Evet arıyoruz aöf 'ü cevap şu: yetiştiricez diyorlar,ama sanmıyorum, buyrun arkadaşlar ben bekliyorum 3-5 kişi kalmayalım:))) şu diplomaları artık alalım..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri