2009 aralık yenı sözleşmeli alım... HAYIRLI OLSUN:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umutla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Okul öncesi eğitimde zorunlu eğitime geçilmesi tüm Türkiye'de 2013 yılı olarak öngörülmüştü. Toplam 5 yılda geçilmesi planlanmıştı. Böyle giderse 5 yıla kalmayacak. Gelecek yıl 13 il daha okul öncesinde zorunlu eğitim kapsamına alınacaktı fakat bu rakam biraz daha artabilir, illerin sayısı toplam 50'yi bulabilir'' dedi. Okul öncesi alanında bu yıl 15 bin 356 öğretmen atandığına işaret eden İnanlı, ayrıca bu ay içinde 888 öğretmenin daha atamasının yapılacağını belirtti. İnanlı, en fazla okul öncesi öğretmen ihtiyacı olan illeri İstanbul, Ankara, Mersin ve Şanlıurfa olarak sıraladı. bunu söyleyen milli eğitim müdürü dedikleri gibi iller kademeli geçerse okuyan bütün okul öncesilerin şansı fazla.zaten nimet çubukçuda önümüzdeki 5 yıl en gözde meslek demişti.

:36_7_8: :36_7_8: :36_7_8:

Herzamanki gibi yine bizi kullanıyorlar ihtiyaçları olunca kapılar açık ihtiyaçları bitince yüzümüze bakan yok . Subat atamasını yapmıyacaktınızda buşimdimi sondakkadamı söylenir . Bizim gibi atmanın sınırına gelenleri bi yana bırakın şubat ataması var diyipde 21 işaretlemeyen çok kişi kaldı ve de puanlarının son zamanıydı şimdi puanları yanmış oldu. Bir iş yaperken insanları madur etmeden yapsalarya . Yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Bence hakkımızı istemeliyiz bakanlığa baskı yapılırsa bu uygulamayı seneye yapa bilirler. Sustukça sıra bize hiççççççççç gelmiçek arkadaşlar.

Herzamanki gibi yine bizi kullanıyorlar ihtiyaçları olunca kapılar açık ihtiyaçları bitince yüzümüze bakan yok . Subat atamasını yapmıyacaktınızda buşimdimi sondakkadamı söylenir . Bizim gibi atmanın sınırına gelenleri bi yana bırakın şubat ataması var diyipde 21 işaretlemeyen çok kişi kaldı ve de puanlarının son zamanıydı şimdi puanları yanmış oldu. Bir iş yaperken insanları madur etmeden yapsalarya . Yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Bence hakkımızı istemeliyiz bakanlığa baskı yapılırsa bu uygulamayı seneye yapa bilirler. Sustukça sıra bize hiççççççççç gelmiçek arkadaşlar.
:36_7_8::36_7_8::36_7_8:evet hocam memurlar nette herkes örgütlenmiş bizde bir şeyler yapalım bu fırsatı kaçırıp kpss sıksnttısını yaşamayalım pazartsiden itibaren baskı yapıyoz lütfen bu işe tepkisiz kalmayalım lütfen kızlar birlik olalımssaassrrre

Ücretli öğretmenlik devam ettiği sürece ne yapsak boş..Memurlar.nette herkes istifaya davet ediliyor.Bence ona destek verilmeli...

Bende hüşa hocama katılıyorum nasıl olsa karnelerden sonra bırakıcaksınız çünkü kadrolu alım olacağın söyledi bakan buda demektirki baraj 70 olacak hem iş hem ders çalışmak verimli olmıcaktır onun için lütfen şimdiden bırakın ki bakan zorda kalıp şubat ataması yapsın inanın hepimiz için daha hayırlı olacaktır. şimdi birlik olmazsak bugüne kadar konuştup kadfer birliği yapmamızın hiçbir manası yok arkadaşlar.

arkadaşlar çok haklısınız.... bıraksınlar ücretli öğrt. liği ve binlerce kişininde yüzü gülsünn.....

:36_7_8::36_7_8::36_7_8:evet hocam memurlar nette herkes örgütlenmiş bizde bir şeyler yapalım bu fırsatı kaçırıp kpss sıksnttısını yaşamayalım pazartsiden itibaren baskı yapıyoz lütfen bu işe tepkisiz kalmayalım lütfen kızlar birlik olalımssaassrrre
yaff erkekte var.. kızlar demişsinde :)

bende diyarbakırlı olduğum için bütün tercihlerim diyarbakır ve mardin olucak puanım 65 hepimize hayırlı olur inş darısı atanmayan arkadaşlarımın başına inş

bende tercihimi karabük yapacaktım ama bir tane bile kontenjan yok . nasılsa boş yerlerde ücretlilerle doldurdular. benim arakadaşlarım var . burda ücretli olarak çalışan . of ya canım sıkıldı . puanım 52 eşim burda bende burada açık olur diyordum ama . ne şans . büte takılmasaydım önceki atamada kesin olurdu . hayırlısı .

arkadaşlar benim puanım 42 ve ben herkeze inat umutluyum yaaaa bu olmazssa subatta olacak görürsünüz benim içimi uzağa gitme korkusu sardı :) zor günler bizi bekliyo

olur olacak bizim bölümden sınava giren herkes atanacak şubat atamasınıda yapmak zorundalar eğitim sen bu işin peşini bırakmaz arkadaşlar destek verelimmm

oturduğumuz yerden yorum okumakla ilerleyemeyiz
son kez çırpınalım hayatın fırsatı bu kaçırmayalım
ben yurdumun her yerinde yapmaya hazırım öğretmenliği

oturduğumuz yerden yorum okumakla ilerleyemeyiz
son kez çırpınalım hayatın fırsatı bu kaçırmayalım
ben yurdumun her yerinde yapmaya hazırım öğretmenliği
aynen arkadaşım sana katılıyorum.umarım herkesin gönlündeki olur...bu fırsatı bende kaçırmak istemiyorum.allah hayırlısını nasib etsin.....

tercih sayfası ne zaman açılacakmış bilgisi olan varmı?

aynen arkadaşım sana katılıyorum.umarım herkesin gönlündeki olur...bu fırsatı bende kaçırmak istemiyorum.allah hayırlısını nasib etsin.....

amin tuba hocam inşallah..... :congratulationscut4

21 aralık pazartesi tercihler başlıyor 28 aralık son gün.

tercih robotu oluşturup ona göre önümüzü daha çok açalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri