2009/1 öğretmen atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyifas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
arkadaşlar kontejanlar açıklanmış

sözleşmeli öğretmenlik yok sadece kadrolu öğretmen puanları açıklanmış

arkadaşlar 2009 şubat ataması tarihleri ve kontenjanlar belli oldu 12-20 şubat arası internetten başvuru yapılıp milli eğitime onaylatılacak 25 şubatta sonuçlar açıklanıyor ilgilenenler için yazıyım dedim sevgiler bu arada sözleşmeli alım yok

evet kadrolu alıyorlar 12-20 şubat arası internetten yapılcak 25 şubatta açıklancak

ayrıca taban puan 70, 346 kişi alıyorlar sizlerin punaı kaç eylülde 79da kapandı kadrolu

atanamamak cok zzor bir durum ya arkadaşlar allah size yardımcı olsun walla<

siz çalışıyormusunuz bende sözleşmeliyim 81.523 puanım.başvurcam ama konya merkez olsun istiyorum şimdi ilçesindeyim inşallah herkesinki olur

ya benim anlamadığım boşalacak olan yerlere atama olmayacakmı sözleşmeli almayacaklarmı atanan kişilerin bıraktığı boş kadrolara...yani bizim tercih yapmamaıza gerek bile yokmu

canım sözleşmeli atananlardan kadroya gecenlerin boşalan yerleri sözleşmeli alım olacak. ama çok azkişi olur
çoğu kişi kendi okulunda kadroya gececek diye düşünüyorum ben

arkadaşlar benim diplomamada doğum yeri yanlış yazılmış,atamalarda sorun olur mu.bilgisi olan cevap versin lütfen

KONTENJANLAR AÇIKLANMIŞŞŞ...SANIRIM KADROLU DIŞINDA ATAMA YOK:(
KONTENJANIMIZA DA BAKARSANIZ GÜLÜNÇ BİR RAKAM 340 KÜSÜR...OKADAR İHTİYAÇ VARKEN SADECE 1 ATAMADA 2500 YARDIMCI ABLA ATAYACAKLARINI DA DÜŞÜNÜNCE ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL..BENİM PUANIM 72,588 HİÇ BİŞİ OLMAZ BU PUANLA....
AYRICA....
Okadar sinir bozucu ki....Liseden mezun oluyosun ünv okumadan ayaklarının üzerinde duramayacağını söylüyolar.Ünv kazanmak için 1 yıl 2 yıl her neyse dersaneye gidip deli gibi çalışıyorsun.Çalışmak yetmiyo 4 yıl sonrasını düşünüp mezun olduğunda işe yarayacak Bİ MESLEĞİ SEÇMEK GELECEĞİ GÖRMEK ZORUNDASIN.En geçerli geleceğin mesleği denilen bi branşı zor zar kazanıyosun.Ve yine öyle bir sitresle 4 yıl okulunu başarıyla tamamlıyosun.Okul bitti yaş 23....Bununlada bitmiyo bide kpss derdi var hadi yine sar başa....Öss gibi kpss ye hazırlan...Hayır sınav bilgiyi sınasa ona da kabul...Geçen seneki sınavda ne kadar geçerli bir sınav olduğunu da gördük..Şimdide yardımcı ablaymış bu dert çıktı.Ya anlamıyorum biz Ömrümüzün neredeyse 7 yılını harcıyoruz.7 yıl boyunca çektiğimiz bu eziyetler boşuna mı? emeğimizin karşılığını göremeyecekmiyiz?Keşke bu kadar çaba göstermeseydim.Bu zamana kadar evde otursaydım liseden sonra nasıl olsa yardımcı abla olurdum...İÇİM YANIYO WALLA YAAAA....Ömür geçiyo...Biz sürekli başa sarıyoruz....KUSURA BAKMAYIN ÇOK DOLUYUM ARKADAŞLAR....Böyle içinizi karartmak istemezdim:((

2009/1 atamasının ardından sözleşmeli alıncak.haberlerde okumuştum.Sözleşmeli gitmek isteyen arkadaşların haberi olsun

açıklanan sayı çok komik. boşalan yerlere sözleşmeli öğretmen ataycaklarmış ama ne kadar olur sayı belli degil. zaten sayı 300 ne kadarı boşalır ki belli degil. tercih yapacak arkadaşlar kendi okularınızı tercih etmeyin çok yer boşalsında belki bizede gün dogar. stres içinde beklemekten bıktım.

arkadaşlar şubat atamalarına kaç puanla başvuru yapıyorsunuz.nereleri tercih ediyorsunuz.daha önceki en son atama okul öncesinde sözleşmeli 73 te kaldı diye biliyorum.öylemi?...bildiklerimizi paylaşalım...

evet ,sözleşme 73,288 de kaldı..

mart ayının en geç ikinci haftasına kadar sözleşmeli alınacakmış tahmini toplan 3000 diyor bakan.

arkadaşlarmerhaba okul öncesi öğretmenlerinin tercih yaparken kendi bölümleri dışında tercih edecekleri başka bölümlerde var mı ben sağlık bilgisi öğretmenliğinide tercih edebileceklerini duydum bilgisi olan yazsın bekliyorum tşk

arkadaşlar çocuk gelişimi en son kaçta kapandı bilen var mı

sulek çocuk gelişimi 69,411 de kaldı. 119 kişi atandı.

benim puan 64 olur mu bilmem

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri