2008 öss ile Anadolu'lu olanlar hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emotion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Pek hoşbuldum teşekkürler sevim li...

mrblar bende bu yıl 327 puanla kazandım çok mutluyum.kazananları tbr ederm

açık ögretim okul öncesi ne söz-1 le 326.. puanla yerlestim merak ettiğim bişi var acaba bizde örgün egitim alabiliyomuuz??

açık ögretim okul öncesi ne söz-1 le 326.. puanla yerlestim merak ettiğim bişi var acaba bizde örgün egitim alabiliyomuuz??

Tebrik ederim pelin75.Açık öğretimde örgün eğitim olmuyor.Dersleri televizyondan ya da internetten haa bir de tabiki kitaptan takip edebiliyorsun.Sonra sınavlar malum vize,final,bütünleme...Diğer açıköğretim bölümlerinin yani işletme,iktisat gibi bölümlerin bazı derslerinin belirlenen günlerde bulunduğun şehirdeki üniversitede hocalar tarafından yüzyüze eğitimi yapılıyor ama bizim bölümde böyle bir şey yok malesef.Umarım yardımcı olmuşumdur.Başarılar...

bende 330 ile yerlestim umarım ıyı bı sene olur

evet bende yerleştim hepinize bşarılar diliyorum

arkadaslar belirli üni gidip hocalardan rica edip derslere girebiliyormuşsunuz
bunu bir arastırın

arkadaşlar aldığınız puanlara göre ortalama yaptığınız netleride yazarmısınız birde hangi bölümden girdiğinizide yazarsanız sevinirim.

Kaydını yaptıran yok mu?ben kaydımı ilk günden yaptırdım:)kitaplarımı da aldım,yalnız bilgisayar kitabı diğer kitaplardan çok daha kalın,neden öyle ki,gerek yokmuş pek,bilgisayar dersini severim de,asıl bölüm derslerinin daha kalın olması lazım,bir de ben saman kağıdından nefret ederim ingilizce nin birinci kitabı öyle:)neyse diğer kitaplar beyaz kağıtta,yine bütün kitapları yutucaz tabir-i caizse:)herkese başarılarrrrrrr...

arkadaşlar bugün yerleştirme sonuçları açıklandı. Yakınlarımdan gördüğüm izlenime göre puanlar düşmedi galiba. Sizler kaç puanla girdiniz yazarsanız sevinirm
arkadaŞim ben sÖzel1 333 le gİrdİm tek tercİhtİ benİmkİ zeten allaha ŞÜkÜr İstedİĞİm yerde oldu sonunda ama nİŞanlandim o nedenle ÖrgÜn eĞİtİm deĞİlde aÖf tercİh ettİm hayirlisi bakalim

Kaydını yaptıran yok mu?ben kaydımı ilk günden yaptırdım:)kitaplarımı da aldım,yalnız bilgisayar kitabı diğer kitaplardan çok daha kalın,neden öyle ki,gerek yokmuş pek,bilgisayar dersini severim de,asıl bölüm derslerinin daha kalın olması lazım,bir de ben saman kağıdından nefret ederim ingilizce nin birinci kitabı öyle:)neyse diğer kitaplar beyaz kağıtta,yine bütün kitapları yutucaz tabir-i caizse:)herkese başarılarrrrrrr...
BEN bugün belgeleri hazırladım yarın parayı yatırıp büroya teslim etcem inşallah hepimiz için iyi olur

İnşallah zzeynepp,ben ilk günlerden hallettim kitaplardan çalışıyorum şimdi,tebrik ederim,hayırlı olsun...

Saman kağıdı olan kitabı değiştirseler bari insanın çalışma hevesini yok ediyor:)dokununca elimi yıkama gereği hissettiğim oluyor,o kadar tiksiniyorum düşün:)

bende yani yerleştim fakat oldukça tedirginim...

bende bgn kayıt oldum.site gerçktn güzel.bende sözel -1 325 puanla grdimmm.

merhaba bende dün kayıt yaptırdım sözel-1 328 puanla girdim benim sözelden 50 netim vardı.Ham puanımda 245 di

Ben de kaydımı bugün yaptım.Herkese hayırlı olsun.Kitaplarımı aldım ancak hepsi normal beyaz kağıt baskı yani saman kağıda basılı hiç kitap yok bir yanlışlık mı var caba???...

Ben de kaydımı bugün yaptım.Herkese hayırlı olsun.Kitaplarımı aldım ancak hepsi normal beyaz kağıt baskı yani saman kağıda basılı hiç kitap yok bir yanlışlık mı var caba???...

hayır canım benim kitaplarda normal beyaz kağıt sadece ingilizce kitaplarım saman renginde

Yanlışlık yok,sana öyle denk gelmiş demek ne güzel benimde sadece ingilizce nin birinci kitabı saman kağıdı,güya esk.merkez eskileri veriyorlar böyle neyse herşey bitti saman kağıdına taktım:))değişelim mi ne dersin:)))hayırlı olsun...

Bende bu sene sözel 340 ile AÖF'ye yerleştim....İnşallah hayırlı olur hepimiz için.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri