Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
Pek hoşbuldum teşekkürler sevim li...
açık ögretim okul öncesi ne söz-1 le 326.. puanla yerlestim merak ettiğim bişi var acaba bizde örgün egitim alabiliyomuuz??
arkadaŞim ben sÖzel1 333 le gİrdİm tek tercİhtİ benİmkİ zeten allaha ŞÜkÜr İstedİĞİm yerde oldu sonunda ama nİŞanlandim o nedenle ÖrgÜn eĞİtİm deĞİlde aÖf tercİh ettİm hayirlisi bakalimarkadaşlar bugün yerleştirme sonuçları açıklandı. Yakınlarımdan gördüğüm izlenime göre puanlar düşmedi galiba. Sizler kaç puanla girdiniz yazarsanız sevinirm
BEN bugün belgeleri hazırladım yarın parayı yatırıp büroya teslim etcem inşallah hepimiz için iyi olurKaydını yaptıran yok mu?ben kaydımı ilk günden yaptırdımkitaplarımı da aldım,yalnız bilgisayar kitabı diğer kitaplardan çok daha kalın,neden öyle ki,gerek yokmuş pek,bilgisayar dersini severim de,asıl bölüm derslerinin daha kalın olması lazım,bir de ben saman kağıdından nefret ederim ingilizce nin birinci kitabı öyle
neyse diğer kitaplar beyaz kağıtta,yine bütün kitapları yutucaz tabir-i caizse
herkese başarılarrrrrrr...
Kaydını yaptıran yok mu?ben kaydımı ilk günden yaptırdımkitaplarımı da aldım,yalnız bilgisayar kitabı diğer kitaplardan çok daha kalın,neden öyle ki,gerek yokmuş pek,bilgisayar dersini severim de,asıl bölüm derslerinin daha kalın olması lazım,bir de ben saman kağıdından nefret ederim ingilizce nin birinci kitabı öyle
neyse diğer kitaplar beyaz kağıtta,yine bütün kitapları yutucaz tabir-i caizse
herkese başarılarrrrrrr...
Ben de kaydımı bugün yaptım.Herkese hayırlı olsun.Kitaplarımı aldım ancak hepsi normal beyaz kağıt baskı yani saman kağıda basılı hiç kitap yok bir yanlışlık mı var caba???...
Ben de kaydımı bugün yaptım.Herkese hayırlı olsun.Kitaplarımı aldım ancak hepsi normal beyaz kağıt baskı yani saman kağıda basılı hiç kitap yok bir yanlışlık mı var caba???...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!