2008 öss ile Anadolu'lu olanlar hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emotion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Funda iyi bir puan almışsın,tebrikler,hayırlı olsun...

Kendileri ablam olurlar =))))
Evet gerek sözelden gerek ea dan iyi bir puan aldı ama malum eğitim sistemi.

Aaa ciddi mi:))kardeş kardeş okursunuz o zaman:)istediği bir yer olmuştur umarım,seninde ortaöğretim başarı puanını görmüştüm de,ailecek çalışkanız galiba:)))maaşallah diyelim...

=)))Ben 3 geçtim taktikleri veriyorum ona =)

Benim puanmı nerden gördün sen aaa :110103_aphextwinz_p =)))

Tanışmadığımıza göre:)forumdan gördüm sanırım aöf 2.sınıfların dikkatine adlı konunda yazmıştın 99 değil mi,puanın unutulacak gibi değil gerçi:))puanını görünce helal valla demiştim:))

Hayırlısı olsun Fundacım , Tüm yeni kayıt olanlara tebrikler.

Bende Anadolu Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciğiline kaydoldum dün :)
( Anadolu Universitesi OÖLP 2006 mezunuyum )

Valaha kitaplarımda çok iç açıcı :) hukuk , işletme, matematik, muhasebe, iktisat :))

Yeni bölümün hayırlı olsun Bengi abla,güzel bölümde dersler ne alaka turizmle,başarılar dilerim,kolaylıklar dilerim...

Bende Anadolu Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciğiline kaydoldum dün :)
( Anadolu Universitesi OÖLP 2006 mezunuyum )

Valaha kitaplarımda çok iç açıcı :) hukuk , işletme, matematik, muhasebe, iktisat :))[/quote]

Bengü Hocam yeni bölümünüz hayırlı olsun.Ben de Anadolu Üniversitesi Maliye bölümü mezunuyum.Bizde de aynı dersler vardı.Hepsi de çok zevkli dersler özellikle iktisat harika bir ders...Şimdiden başarılar diliyorum.:congratulationscut4

Bengü mü,Bengi değil miydi,ben mi yanlış hatılıyorum,doğrusunu öğrenebilir miyiz hocam:)

bende aranıza bu sene katıldım 336 puanla girdim..malesef kitap kalmamış.ben ankaradayım okul öncesi öğretmelikle ilgili kurs veren bir yer varmı arkadaşlar

Afedersiniz ben Bengü sanıyordum teşekkürler Tuba...

İsmi çok hoş olduğundan iyi hatırlamışım:)

teşekkürler..:D ben 345 ile girdim .. hem çelışıp hem okumak için ideal bence..::D

İdeal ama zor:)tebrikler...

merhaba arkadaşlar,ben de 2008 de açıköğretim li oldum. EA1 250 puan .Bölümüm Çeko .Hepimiz için hayırlı uğurlu olur diyorum

Allaha ŞÜkÜr kİ bende yerleŞtİmm 335 puanla ve tek tercİhle yerleŞtİm herkese hayirli uĞurlu olsun

Aramıza hoşgeldin ZZEYNEPP...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri