2008 öğretmen atama sayıları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nihalcarboga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
çok kötüyüm valla haberi yolda öğrendim iner inmez internete baktım haberin doğruluğuna inanamadım ya dalgamı geciyor bunlar gecen seneden düşük nasıl olur ya
hem 7 çok gec diyorlar okulöncesi şart diyorlar o çocukların eğitimini nasıl lise mezunu usta öğreticilere bırakırsın
bu işin eğitimi almış insanlar ne yapacak yemin ediyorum çıldırmamak için dua okuyorum sürekli
bu nasıl adalet gençliğim kpss yle gecti
gecen senelerde sınırda kalıyordum bu sene bırak atnma umudunu tercih bile yapamayacagım
ya bu ne yaaaaaaaa
ağlıyorum ama ne fayda ah bu hakkımızı yiyenler gözyaşlarımızın hakkını nasıl verecekler ben ve benim gibilerin hakkını nasıl ödeyecekler. yeteeeerrrrrrrrrrrrrrrr

bu yıl şok üstüne şok yaşıyoruz.bakalım daha neler olacak. adamlar atananları tekrar atıyorlar, ondan sonra şu kadar atama yaptık diye milleti kandırıyorlar.verdikleri 700 kadroya geçen yıl atanan sözleşmeliler (geçen yıl 950 sözlşmleli) hadi yarısı yerleşebilirse diyelim geriye kalanı hesaplayın arkadaşlar.. bunların söylediği herşey yalan ve kandırmaca....

saçmalık üstüne saçmalıklar işte bide utanmadan 3 öğretmen biri bizim dönemde atandı demediiii allah bildiğinden beter etsin yaaaaaa bunlarıııı gitselerde kurtulsakkk şu belalardan

kadrolu sayısının fazla olması daha önceiki sözleşmelilerinde kadroya geçebilceği anlamına gelir.

Hayır birde hükümetleri döneminde yapılan öğretmen atamalarını ciddi bir başarı olarak anlatırken: "Okul öncesi ücretli öğretmenler bunun dışında, ayrıca birde onlar var." gibi bir şey dedi yaa o kadar sinir oldumki tarif edemem. Ücretli olarak çalışmak zorunda kalan öğretmenler arasında en büyük pay bize ait yaa sadece bizi söyledi. Böyle bir haksızlık olmaz. Diyecek birşey bulamıyorum bu pişkinliğe.......

offffffffffffff bbi açıklansın yaaa :(((((((( baksak barii nerdee kaldık gene kaldık yaaa...:((

bencede yoksa artık kalpten gidecem yaaaaa

ArkadaŞlar Allah Sabir Versİn Bende GeÇen Yil Ayni Sikintilari Çektİm Sonunda Önce SÖzleŞmelİ Sonra Kadrolu Atandim Sakin SÖzleŞmelİ Şansini GÖz Ardi Etmeyİn Bence

yuh yaa bu kadar olur ancak

Geçen seneki puanınız kaçtı acaba ?

1040 sayısı 1034 e inmiş.
676 kadrolu,319 sözleşmeli

size katılıyorum arkadaşalr daha fazla kontenjan bekliodum bende ama dediğiniz gibi usta öğretici almak daha mantıklı.bizim emeklerimiz boşa .....

arkadaşlar usta öğretici olup elimiz kolumuz bağlı mı oturcaz bu haksızlığı gündeme getirmeliyiz elbet bizim derdimizi dinleyecek anlayacak bizleri savunacak birileri vardır

indirsinler kontenjan sayısınıı indirsinlerrr... 1 kişi bile az olsa adamlar kardan sayıyoo yaa yok böle bişeyy çok vermişlerr hattaa 100 kişi falan olsunn okulöncesi kontenjanı ne gerek var kii demii..!!!!! ama 7 çok geç öle demeyın..!!!! 100 kişi yeterrr...butunnn TÜRKİYE..YEEE..............!!

ve bu yıl sınava girenlerin çoğu atanamayacaklar sözleşmelilere kadro verilecek bunlar tam bi sayı aldatmacası çok üzgünüz

mrb. arkadaşlar... sınavdan sonra hala kendimi topalayamadım.. ücretli olarak çalışmaktanda bıktım artık özel sektör düşünüyorum tabiii isteyerek değil ama başka çare bırakmadılar.... umut edecek yada hayal kuracak birşey bulamıyorum artık kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim... Allah herkezin yardımcısı olsun....

Ben Bu Yil Ünİv.yerleŞtİrİlmeyİ Beklİyorum Daha 4 Yilim Var Ama Bu Rakamlara İnanin Bende Çok ÜzÜldÜm Ve Sİzlerle Ayni Duygulari PaylaŞiyorum Kararimi Verdİm Yurt DiŞinda ÖĞretmenlİk YapacaĞim Orda O.Ö.e Hem Daha Fazla Önem Verİlİyor Ve Zorunlu İnanin TÜrkİye Bu GİdİŞle Daha Çok ÖĞretmen Doktor MÜhendİsler Kaybedecek Vatanimi Sevİyorum Ama Bundan BaŞka Çare Birakmiyorlar ÜÇ KuruŞ MaaŞ Atanma Derdİ Ben İstemezmİyİm Doguda Batida Kendİ Memleketİmde Kendİ BayraĞimiz Altinda Egİtİm Vermeyİ Ama BaŞka SeÇenek GÖremİyorum

slm arkadaşlar ben kimle konuştuysam sınav kötü dedi ve bi kaç arkadaşım sonucu beklemedi özelde başladılar bile:( gerçekten kötü bi durum Allah hepimizin yardımcısı olsun...

slm arkadaşlar ben kimle konuştuysam sınav kötü dedi ve bi kaç arkadaşım sonucu beklemedi özelde başladılar bile:( gerçekten kötü bi durum Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ne olursa olsun sınav açıklanana kadar beklemek daha mantıklı.umut insan tamamen vazgeçemiyo.Şartlar kötüde olsa acaba olurmu diyebiliyoruz.Herkes için hayırlısı olsun

haklısın ama insan kendini az çok biliyo bende ümitli değilim ama bekliyorum:)) bakalım umarım burdan ii haberlerimizi okuruz...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri