2008 mezunları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@selver
2008 liler buraya

dostum nasılsın ben züleyha kpss yi ne yaptın

selam arkadaşlar ben bu sene gelcem boluya nasipse işletme bölümünü kazandım sizin bi fikirlerinizi almak istedim işletmebölümünden cıkanlar suanda ne yapıo acaba mümkünse beni bilgilendirebilir misiniz?

selam arkadaşlar naptınız ne ettiniz nerelerdesiniz?
ben kpss dxen 77.8 aldım. kocaelinin bi köyündeyim.subat atamasında kadrolu için başvurcam yerim değişebilir yani.sizde be var ne yok?

slm millet naber napıyosunuz ooo kimleri görüyoruuuummm... bu arada ben neso

selam arkadaşlar naptınız ne ettiniz nerelerdesiniz?
ben kpss dxen 77.8 aldım. kocaelinin bi köyündeyim.subat atamasında kadrolu için başvurcam yerim değişebilir yani.sizde be var ne yok?
:36_7_8:tebrik ederim kıs. ben de usta öğrt. olarak çalışıyorum bursa da.köyde çalışmak nasıl?

tesekkur ederim canım.köyde çalışmak daha iyi bence öyle küçük bi köyde değil baya büyük.zaten ilk tercihimdi burası.izmite 45dk uzaklıkta ordan geliş gidiş masraflı ve zor olcaktı köyden ev tuttum.şimdilik iyi rahatım yalnız kaldığım için yardımcı olmayada çalışıyo köylüler.öyle geçiyo vakit....

selamlar ben de burdayım. fadime karaca :)

slm gençlik kpss 76.622 atanmak umuduyla...banu küçük

slm ben de geçen yıl mezun oldum istanbuldayım atandım darısı atanamayanların başına

mrhb.bende geçen sene mezun olupta atnamayanlardanım :( ama bu sene olacak inş.puanım 73,375.hayırlısı bakalım (Mine)

kızlar mezunlar nerelerdesin
bende bu atamalarda atandım

Züleyhacım nasılsın?Ben kamile.Ben de bu sene atandım.Rizenin bi köyünde okulum.Sen nerdesin canım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri