2008 de forum sitemizden neler bekliyorsunuz?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
Ankete katılabilir veya yorum yazabilirsiniz

boya çalışmaları diye bölüm olmasını isterim.boyama sayfaları diye biyer var ama o sadece çizilmiş resimler için.sulu boya,baskı çalışmaları,parmak boya çalışmaları olabilir:)ama belki de ben görmemiş olabilirim belki de sitede vardır:S

selçuk bey herşey için teşekkür ederim. gerçekten böyle bir siteyi siz ve ekibiniz olmasaydı kim kurardı bilmiyorum.kim varsa eline emeğine sağlık.haklarını helal etsinler...gerçekten öğretmenliğimizi yarı yarıya kolaylaştıran,bize fikir veren,zamanını ayırıp bizlere ulaştıran herkese teşekkür ederim...

evet emeğinize sağlık yüreğinize sağlık ..teşekkürler

Allah razı olsun sizden ve ekibinizden .Hayatımın bir parçası oldu.Kendimi geliştirmek adına çok faydalandım bu siteden.Güzel paylaşımlar yaşıyoruz mesleğimiz adına.Bakanlığa karşı haklarımızı savunma konusunda adımlar atılmalı. Herşey çok güzel iyiki varsınız...

Selçuk hocam içerik,herşey harika...zaten yenilikleri yakından takip ediyorsunuz,bizde sizlerin sayesinde takip edebiliyoruz.bence daha çok tanıtım yapılmalı ve il - ilçelerde buluşmalar düzenlenmeli(kendi ilimde düzenlendi ama tekrarı olursa çok sevinirim:)... Başarılarınızın devamını dilerim hocam...ben kendi adıma elimden geldiğince sizlere ve okul öncesi eğitime her zaman destek olmaya hazırım...
Sevgiler

bu site bizim için çok yararlı bunun için size yeşekkürler .Benim sizden isteğim faaliyetlerin altına malzemelerini ve nasıl yapıldığının yazılması herşey için teşekkürler.

bu site bizim için çok yararlı bunun için size teşekkürler ... emeğinize sağlık... ve çoğu tanıdığıma da söylüyorum.. illaki öğretmen olması gerekmediğini düşündüğüm için ailelerin bilgilenmesi ve ok. ön. eğt. bilinçli bir şekilde yaygınlaşması için yapıyorum bunu.... tekrar teşekkürler...

Elif 2002 Ye Katiliyorum Selçuk Hocam Bende Herşey Için Teşekkür Ederim.benim Ricam Tüm Paylaşimlarda Tarih Belirtilmesi örneğin Arkadaşlarimizin 2006daki Paylaşimlarini Yeni Zannediyoruz Yada Biz Bilemiyoruz Lütfen Tarih Olsun Sevgilerimle

sitemiz mesleğimize çok büyük bir yardımcı ve yol gösterici bence,öyle ki ben hergün bir göz atma gereği hissediyorum ve her aradığıma hemen hemen hep ulaşabiliyorum.Çalıştığım okulda 15-20 yıllık öğretmenler var ,ben 3 yıllık bir öğretmenim,ama her akla geleni gidip onlara danışmak olmuyor ve site sayesinde çok fazla da gerek kalmıyor.Hele bir de çok güzel etkinlikler yaptırıyorsun gibi sözler duyunca...Böyle bir paylaşım olduğu ve ben de bu paylaşımın bir parçası olduğum için çok mutluyum.Herkese teşekkürler.

evet bu site benim için de çok yararlı oldu emeğinize ve yüreğinize sağilık bende okuduğum okulda bütün arkadaşlarıma bu sitenin adresini veriyom çok yararlı olacağını söyluyom gerçekten çok güzel sabah uyandığımda ilk iş olarak bu siteye giriyom ve vaktimin nasıl geçtiğini fark etmiyom o kadar güzelki tekrar teşekkürler.

arkadaşlar zaten tarih yazısı var biraz dikkat ederseniz farkına varırsnız...mesajın mavi kısmında tarih yazısı mevcut

evet bende katılıyorum site gerçekten süper.alanında tek.emek verenlere ve uğraşanlara çok çok teşekkürlerr.....

sitemiz hakkında fazla söze gerek yok sanırım ...benim önerim sınıf dekorasyonu bölümü açılabilir ....duvar süsleri,mevcut grafiği,kapı süsleri vb etkinlikleri bi konu altında toplanabilir...

Sitemiz çok güzel,Buna benzer sitelere milyon kere fark atarız bence! bu site bizi faaliyet bulma derdinen kurtardığı gibi,bizi sosyal anlamda da eğitiyor.Hiç tanımadığımız insanlara yardımda bulunup,olumlu dönütler almamızı/vermemizi sağlıyor.Bir bütün halinde hareket ediliyor ve gereken herşey fazlasıyla yapılıyor.Öncelikle bu siteyi kuran arkadaşlarımıza ve bu sitede bize yardımcı olan herkese sayısız kere teşekkürlerimi sunuyorum.Allah hepinizden razı olsun.Umarım hep böyle devam eder....

gerçekten büyük emek verilen bir site emeklerinizin hakkını alırsınıs inş.kimse bu mesleği ciddye almazken böle güç sarfedip bizim için çalışmalar yapılması bence çok güzel bişey allah razı olsun.hakkınızı helal edin..ben de tarihe göre sıralama yapılmasını isterim ..teşekkürler

herşey için teşekkürlerrrrr..... bu site sayesinde kendimi daha çok geliştirdimmmmm.....emeklerinize teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

Ben Araniza Katilali Çok Zaman Olmadi Ama Çok Faydali Oldu Bunun İÇİn Sİteyİ Kuranlara Çok TeŞekkÜr Edİyorum İÇerİk İle İlgİlİ Olarak Sunumlar Farkli Bİr BÖlÜmde Toplanirsa Dahami İyİ Olur Acaba

ığdırda görev yapıyorum en azından bize yakın bir yere seminer istiyoruz

Sitemiz bu anket dogrultusunda yenilenmeye devam ediyor.Projelerimiz hız kazanıyor

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri