2007 mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seldayalcin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
hoş geldin ruzi ben özel eğitim de çalişiyorum. iyi gidiyo benim.

hoşbulduk ..selda senin nasıl gidiyor.çok ağır öğrencilerin var mı.haftanın kaç günü çalışıryosun..kolay gelsin hepimize..

yok canım bizim okulda zaten 12 öğrenci var onlarda çok tatli iyi gidiyo benim :))))

ruzişim hoşgeldin...
çok özledim ben sizi yaaaa:(((((((((
2007 mezunları bi organizasyn yapsak mı ne dersiniz:)
akşam 7 de kardelende....

hoşbulduk cnm .hiç fena olmaz:)öğrenciliğin tadı bir başka.

filizcim senden böyle bi organizasyon bekliyoruz zaten hatırlıyomusun sana yazmıştım mezunlar günü düzenlersen hiç şaşırmam... canım senin nasıl gidiyo bu arada halin vaktin yerindemi rahatmısın umarım herşey yolundadır.

aaa olur da öyle bir gün düzenlersem ben çok şaşırıırım ... artık ben eski ben diilim organizatörlük falan hiç bir şey kalmadı:((

Benim hayat da idare ediyor canım ... okulumun şartları çok iyi,ama pek sarmadı beni bu şehir:(

herkese iyi yıllaaar!

:D nasıl gidiyo arkadaşlar ya meslek hayatınız???
benim ki süper valla öğrencilikten çok rahatım:)

Biz De Burdayizzzzzzzzzzz................burcu,necla,ülker,zeynep..... Not:isimler Alfabetik Siraya Göredir Yanliş Anlaşilmasin:)nasilsiniz Arkadaşlar?hepimiz Hepinizi çok özledik....

tabi siz birliktesiniz ya hala okulun bittiğinin farkına varamamışsınızdır dimi kızlarr kıskandım valla şimdi bende hepinizi çokkkkkk özledim burcu derya dilek filiz necla ruzi selda ülker ve küçük zeynom :) sizinde dediğiniz gibi isimler alfabetik sıra yanlış anlaşılmasın bu arada tanıyamayanlar için söylüyorum ben ayşegül öpüyorum kızlar hepinizi kendinize iyi bakın yaban ellerde::::::::)))))))

merhaba arkadaşalr nerelerdesiniiiiiiz....ruziş burcu ülker zzeynep ve adını yazamadığım diğer şekerler... bir yılı daha bitirdik,umarım her şey istediğiniz gibi olmuştur.. kendinize iyi bakın,çok özledim bütün arkadaşalrımı...

slm arkdaşlar...diplomalarımız veriliyor mu? bilgisi olan veya diplomasını alan var mı???

slmlar bende varımmm ben tuğbaa:):) hatırladınızmı gerçi sınıfta 5 tuba mı vardı ne ben arslan tubaa:):)

slm arkadaslar bende rabia kimler varmış burda yaw herkese slmlar

:) yaşıyor muusnuzzz)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri