2007 inönü mezunları nerdesinizzzzzzz!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevsehir1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
esra güzel etkinlik paylaşımlarının devamını bekliyorum.bu foruma giriş amacının değişmediğini biliyorum ben.hadi şarkısı var ya onu söyle bence bol bol.hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

daha az vakit geçirdiklerim daha çok vakit geçirip bir ara yediğim içtiğim ayrı gitmeyen insanlara göre daha iyi tanıyormuş.ben insancılım yabanilik benden uzak.o yüzden insanlarla sosyal ilişki kuruyorum.

Arjin'cim yaaaaaaaa boşver arkadaş hatta arkadaşlar formun amacından sapmış.Allah doğru yoldan ayırmasın.tez elden ıslah etsin inşalah.[amin] bu arada kullanıcı adımı değiştirdim.kim olduğumu söylememe gerek yok.ufaklık rahat vermediği için giremiyorum.

katılıyorum ebrarlı arkadaşım.

uyarınız için teşekür ederim Musa Hocam.kusura bakmayın.kendi adıma özür dilerim

haddini bilmeyenler haddini bilsinler.çakma sarılarda kendini nimetten saydı eb ha ha ha.doğru arkadaş ortada kalmayınca denize düşen yılana sarılır yapılmış.doğru yol seninkiyse ebrarlı ben o yola gitmeyeyim zaten.allah kendini bilmeyenleri ıslah etsin.

Arjin'cim yaaaaaaaa boşver arkadaş hatta arkadaşlar formun amacından sapmış.Allah doğru yoldan ayırmasın.tez elden ıslah etsin inşalah.[amin] bu arada kullanıcı adımı değiştirdim.kim olduğumu söylememe gerek yok.ufaklık rahat vermediği için giremiyorum.

boşver canım ya sen karışma zaten seni tanımıyorlar.sonuçta benim içim rahat.benim onlara bir kötülüğüm dokunmadı.arkalarından konuşmadım.onları kötülemedimde.sadece karşılıklı kırılmaydı.ama abartıp sözlü sataşmaya çevirdiler.sonuçta hala değer verdiğim insanlar.bundan pişman değilim.bu tepkiyi arkalarından konuşup iş çevirenlere yapacaklardı.yanlış kişiye yaptılar.ama onlarda biliyo bunu benim onlara kötülüğüm dokunmadı dokunmazda.kendi seçimleri..kimsenin kaybettiği bişey yok sonuçta.

benim sadece 1 dostum var oda bana yeter.melis cerene sordum onada 1 dostu yetermiş

e mutlu bana kaliteli bir çok dostum var allaha şükürler olsun...15 yıllık arkadaşlıklarım zarar görmedi gerçek vefalı nankörlük ve çıkar olmayan arkadaşlıklarım..

merhaba arkadaslar ben atanamadım siz calısıyorsunuz galiba

heyyyyy ben 2007 mezunuyumm... hatice yasin sesimi duyan varmııı arkadaşlarr

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri