2007 -Ağustos Atamaları ve Kpss Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra calkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
ya bu sözleşmeli sıralamsını neden vermişler bilgisi olan varmı

çünkü sözleşmeli öğretmenler sadece kadrolu olabilmek için tercih yapacaklar, eğer siz sözleşmeli olmayıda işaretlerseniz bu sayıyı kendi sıranızdan düşebilirsiniz diye vermişler arkadaşımm.. sıranızı tam anlamıyla öğrenmek istiyorsanız bakın söylüyorumm.. benim sıram 2699 ve sözleşmeli sıram 501 diyor.. şimdi hesabı yapıorumm:

2699-400(alınacak kadrolu öğretmen sayısı)-950( alınacak sözleşmeli öğretmen sayısı)-501(sözleşmeli olup sadece kadrolu tercih edebilecek öğretmen sayısı) = 848 yani bu demek oluyorki ben kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlerin tümü atandıktan sonra atanamayan 848. kişiyim demek oluyor.. bu sadece okul öncesi için yapılan bir hesaptır arkadaşlar.. tabi bu hesabı diğer etkenler etkileyince sıramız düşebilir.. ama tahminimce sözleşmeli son atama 74 civarında kalır.. benim gibi daha aşağıda puan alan arkadaşlar, daha fazla umut etmeyin derim ben.. artık seneye.. herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar..

Sıralamalara baktımda sanırım bu yıl bizim bölümden en düşük 72-73 puanla falan alacak.Ama yinede belli olmaz.Çünkü tercih edenler belirliyor birazda.Mesela bir arkadaşım geçen yıl 78 puanla Edirne'ye kadrolu atandı.Bunun yanında Balıkesir'in doğu görevi yerine geçen yerlerine 82-89la gelenler var.Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.Artık olamazsada seneye tekrar deneyeceğiz.Sevgiler.

ben sözleşmeli çalışıyorum kadroya geçmek için tekrar sınava girdim ama şubata kaldı hayallerim çünkü 592. sıradayım kadro gelmeez bana yinede yerimde kalmak istiyorum u seçeceğim ümit dünyası işte

evet ama o zaman neden taban puanı düşük verdiler eğer sıralamada bu kadar çok insan varsa çünkü daha önce bir asil bir yedek olarak hesaplanıp belirleniyordu
yani alınacak sayının iki katı puan alan taban puan belirleniyordu.

Teşekkürler Gülşah

slm gülşah sözleşmeli olduğunu yazmışsın nerede ve maaşına ait bilgi verebilirmisin?.bende bu sene sözleşmeli tercih etmeyi düşünüyorum da

arkadaşlar ben sakarya taraklı ilçesinde sözleşmeli çalışıyorum gerçi ilçe ama köy gibi yer ulaşım zor biraz bence arkadaşlar kafayı bir yerden sokun bu mesleğe sözleşmeli çalışıyorum şuan tek derdim sözleşmeme o yada bu şekilde fes ettirmemek maaşım 1200 ü biraz geçiyor küsüratlı yani ek dersle beraber kadroluyla aynı maaşı alıyorsunuz tek fark kadrolu emekli sandığına bağlı siz ssk ya bide gittiğiniz yer daha sözleşmeli öğretmeni geçici görebilir ama siz kendinizi asla ezdirmeyin dişli görünce bişey yapamazlar siz çok olağan bir durum olmadıkça atamazlar ve siz emekli olana kadar sözleşmeli çalışabilirsiniz hem sonraki dönemlerde kadroya geçersiniz puanınız yeterse yeterki işe bi şekilde başlayın

209.yum ve son bir iki tercihime yakınımdaki sözleşmelileri de yazmayı düşünüyorum.Şubat atamasında belki batıdan bir yerler açılır da yine kadroya geçerim diyorum.Sizlerin fikirlerini almak istedim.Sizce şubat atamasında atama yapılmama gibi bi ihtimal var mı?Bunun dışında izmir,aydına hiç kadro vermeme ihtimaline kaç verirsiniz?eçen sene şubattaki gibi olur mu diye de gözüm korkuyor..Yazmayayım mı acaba?

arkadaşlar ilk defa tercih yapıcamda bişey sormak istiyorum, tercihlerimizi milli eğitim müdürlüklerinde mi doldurmamız gerekiyor acaba? ben evdeyken doldurup başvurumu kaydet yapmaya çalışıorum ama onaylama butonu çıkıyor, onaylamayı ben yapamayacağıma göre milli eğitim müdürlüklerinde mi doldurmamız gerekecek,başvurumu kaydet desem herhangi bir sorun olurmu olmazmı anlayamadım biri bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim:)

yaaaaaaa biri bana cevap versinn nüffenn :(

arkadaşım sen önce başvurunu kaydedeceksin başvuru sayfasından daha sonra milli eğitime gitceksin o sayfanın çıktısıyla..onlar onaylayacak ..

arkadaşım sen tercihlerini kaydet onayla butonuna bas sayfanda ara bir yerde tekrar onay bekliyor yazısı ve tarih saat çıkar bu senin ilçe milli eğitime gidip onalrın onayını alman gerekiyor demek umarım yardımcı olmuşumdur

arkadaşlar tercih formundaki mezuniyet nosu na kafam takıldı mezuniyet numu yazdım hepsini almadı.kutu boştu oraya 0 yazdım başvuru formunda o kutu boş olan adayların 0 yazması gerektiği yazıyor siz ne yaptınız

teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız içinnn

arkadaşlar tercih formundaki mezuniyet nosu na kafam takıldı mezuniyet numu yazdım hepsini almadı.kutu boştu oraya 0 yazdım başvuru formunda o kutu boş olan adayların 0 yazması gerektiği yazıyor siz ne yaptınız

sevgili arkadaşım dramaquenn sıralaman gayet ii bence ben geçen sene çevremdeki insanlar yüzünden kadrolu gideceğim halde son beş tercihime sözleşmeli yazıp gitmedim ve şubatta da hep doğu açıldı ona da ben gitmedim şuan da da sözleşmeli devam edicem çünkü geçen seneki puanım yetmiyo bence sen fırsatını en güzel şekilde ele geçirmişken kaçırma
sonra çok yanarsın şuan ben öyleyim sözleşmeli yazma neresi olursa kadroluyu işartele puanın gördüğüm kadarıyla çok ii zaten batıya atanma ihtimalin yüksek bu atama da benden sölemesi arkadaşım!!!!!!

arkadaşlar bende 79,557 ile 497. sıradayım ve kocaeli gebzedeki bütün okulları yazacağım kadrolu sanırım şubatta olur. başka kocaeli düşünenler var mı ???

bende kocaeli yi düşünüyorum ama sözleşmeli bekliyorum 79 puan aldım kadrolu gelmeme ihtimali çok yüksek

arkadaşlar ben tercihimi yaptımda acaba hemen onaylatsammı beklesemmi bilemedim -------te hep yanlış yaptı osymden açıklama bekliyoruz dediler sizce son anda bir değişim olurmu yoksa boşuna beklemeden gidip onaylatayımmı formu ne dersiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri