2007-2008 yıl sonu programımız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:51
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülis
Arkadaşlar 30 mayıs da yapacağımız yıl sonu ptogramımız. Youmlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
http://7renkakademi.net/dosya/dosyalar/5c7199ef752ef929eb219b3b066ff1fe.doc

dizinden çıkartılmış hali;

2007/2008 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI​
…………..İLKÖĞRETİM OKULU​
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ŞENLİKLERİ​

Değerli misafirler 2007/2008 eğitim öğretim yılı ………..İlköğretim Okulu Okul Öncesi Eğitimi Şenliklerine hepiniz hoş geldiniz…
Sizleri Ulu Önder Atatürk ve ebediyete intikal etmiş Türk Büyükleri adına 1 dakikalık saygı duruşuna ve ardından da İstiklal Marşı’nı okumaya davet ediyorum

MUTLU ÇOCUK! BEŞİK NE BÜYÜK GELİYOR SANA; BÜYÜ DE BAKALIM DÜNYAYA SIĞABİLECEKMİSİN?

*Açılış konuşmasını yapmak üzere okul müdürümüz Sayın Mehmet ÇETİNER’i alkışlarınızla sahneye davet ediyorum.

EĞİTİM ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR…

*Şimdi sizleri Minik Yıldızlar slayt gösterisi ile baş başa bırakıyoruz.

BİR SEVGİ DENİZİNDE AÇILMAK SONSUZA DOĞRU, NİNNİLERLE TÜRKÜLERLE BÜYÜMEK; NEŞEYLE DOLUP SEVGİYLE GÜLMEK…

*Bugünün küçüğü yarının büyüğü Fatma Nur DEMİR “Açılış Şiiri” ile huzurlarınızda….

ÇOCUKLAR DONMAMIŞ BETON GİBİDİR, ÜZERİNE NE DÜŞERSE İZ BIRAKIR…

*Sıra gecesi gösterisi ile Umut, Mehmet Şükrü, Bünyamin, Taner ve Enes adlı öğrencilerimiz huzurlarınızda.

ÇOCUK DOLDURULACAK BİR KAP DEĞİL, ISITILACAK BİR ODADIR…

*Dünyanın en büyük saadeti olan çocuklarımızdan Enes Danacı ‘mutluyum’ şiiri ile huzurlarınızda…

BENDE BİR ÇOCUĞUM, DİĞERLERİ GİBİ ŞEFKATLE ÖPÜLMEK, SEVİLMEK İSTERİM. SICAK BİR YUVADIR DÜŞLERİM… NE OLUR BENİ DE GÖRÜN, ELLERİMDEN TUTUN BÜYÜKLERİM…

*Ah kalbim klibi ile Yaren, Ayşe ve Esra isimli öğrencilerimiz karşınızda….

EVET, BUGÜN KÜÇÜĞÜZ, YARIN BÜYEYECEĞİZ, SİZİN İŞLERİNİZİ BİZLER YÜRÜTECEĞİZ…

*Bugünün yarını, yarının umudu Mehmet Şükrü, ‘Ellerim’ adlı parmak oyunu ile huzurlarınızda…

ÇOCUKLUĞUNU TAM YAŞAMAMIŞ BİR İNSAN KOLAY KOLAY TAM BİR İNSAN OLAMAZ….

*Ulusun en kutsal varlığı olan çocuklarımızdan Zöhret BULUT “Çocuk ve Çiçek” adlı şiiri ile huzurlarınızda….

ÇOCUKLAR GELECEĞE GÖNDERDİĞİMİZ VE ASLA GÖREMEYECEĞİMİZ MESAJLARDIR…

Toplumdaki Roller adlı gösterileri ile minik öğrencilerimiz karşınızda.

HER ÇOCUK TEK, EŞSİZ VE BENZERSİZDİR…

*Yetenekli küçüklerimizden Bünyamin playback gösterisi ile huzurlarınızda…

BEN DE BİR ÇOCUĞUM DİĞERLERİ GİBİ NEŞEYLE DOLUP GÜLMEK İSTERİM BİR SEVGİ DENİZİNDE AÇILMAK SONSUZA DOĞRU…

*Miniklerimiz sizler için hazırladıkları “Doğumdan yaşlılığa’ adlı gösterileri ile karşınızda.

ELEŞTİRMEYİN BENİ ÖRNEKLER SUNUN BANA; AYDINLATIN DÜNYAMI REHBER OLUN BANA…

*Geleceğimizin umudu Umut ATMACA Bayrağım adlı şiiri okuyacaktır.

TUTUŞUN EL ELE DÜNYA SİZİN ÇOCUKLAR, OYNAYIN GÜLE GÜLE DÜNYA SİZİN ÇOCUKLAR…

*Yetenekli küçüklerimizden Taner playback gösterisi ile huzurlarınızda…

ÇOCUĞA DEĞER VEREN ULUSLAR ÖLMEZ…

*Nadide çiçeklerimizden Yaren KABAN ‘Okulum’ isimli şiiri ile huzurlarınızda

ÇOCUKLUKTA DUYULAN SEVGİ HİÇ KURUMAYAN AĞACA BENZER…

Hareketli danslarıyla Çıtır Kızlar Yaren, Fatmanur, Esra ve Berfin karşınızda

ÇOCUKLAR GELECEĞİN TEMİNATIDIR….

* Nazlı ile Kirazlı adlı skeçleri ile Berfin ve Ayşe adlı öğrencilerimiz karşınızda.

ÇOCUK DEYİP GEÇMEYİN ONUN DA DÜNYASI VAR. GÜZEL ÇİRKİN SEÇMEYİN HER ÇOCUK ŞEFKAT ARAR…

*Fidayda Gösterileri ile Umut, Bünyamin, Enes, Taner ve Mehmet Şükrü adlı öğrencilerimiz alkışlarınızla karşınızda.

BİR KEZ DÜŞÜN KENDİNİ, ÇOCUKTUN DAHA ÖNCE. EKSİK ETME SEVGİNİ, BİR KÜÇÜĞÜ GÖRÜNCE……

*Bünyamin, Enes, Umut, M. Şükrü, Taner adlı öğrencilerimiz ile babalarını sahneye davet ediyoruz…..
Şimdi alkışlarınızla karşınızda ördek dansı……..

ÇOCUĞU İYİ İNSAN YAPMANIN EN İYİ YOLU; ONLARI DİNLEMEK, ONLARI ANLAMAK VE ONLARI SEVMEKTİR…

* En büyük saadetimiz olan çocuklarımızdan Taner ‘Ceviz Adam’ adlı parmak oyunu ile huzurlarınızda…

ÇOCUKLAR FAKİRLERİN SERVETİDİR….

* Damat Halayı gösterilerini sunmaları için minik yıldızlarımızı alkışlarınızla sahneye davet ediyorum.

BİR ÇOCUK SÜTLE, ÖVGÜYLE, SEVGİYLE BESLENİR…

*Toplumumuzun güneşi olan çocuklarımızdan Berfin YAĞMUR ‘Veda’ adlı şiiri ile huzurlarınızda…

KORUNSUN YORGUNLUKTAN BU AYAKLAR, DÜŞMESİN MİNİK YÜREKLERE HÜZNÜN TEK DAMLASI. GÜLSÜN PEMBE YANAKLARI EKSİLMESİN GELECEKTEN HİÇ UMUTLARI….

*Minik yıldızları kuvvetli alkışlarınızla son kez sahneye davet ediyoruz….. Yaren KABAN, Ayşe YILDIZ, Bünyamin YILDIRIM, Berfin YAĞMUR, Esra VURAN, Fatmanur DEMİR, Mehmet Şükrü ARSLAN, Enes DANACI, Taner KALANER, Umut ATMACA, Zöhret BULUT, Tuana DOĞAN….

*Miniklerimizin bu geceye yürekleriyle attıkları başarı adımlarının belgelerini vermek üzere Okul Müdürümüz Sayın Mehmet ÇETİNER’i alkışlarınızla sahneye davet ediyorum….

Değerli misafirlerimiz. Bu anlamlı gecede bizleri varlığınızla yalnız bırakmayıp desteklediğiniz için hepinize teşekkür ederiz…

G.Meltem ÖZYILMAZ

Okul Öncesi Eğitimi Öğretmeni​

güzel olmuş bence.aradaki sözler çok hoş.etkinliklerin sıralanışıda iyi ayarlanmış.emeğinize sağlık.

ben de 30 mayısta yapacağım yılsonu ve mezuniyet törenimizi..
çok güzel bir program olmuş, paylaştığınız için teşekkürler...
başarılar dilerim :)

Çok TeŞekkÜrler ArkadaŞim. EmeĞİnİze SaĞlik.

çok güzel hazrlanmş... aradaki sözler fevkalede tşkler

Teşekkürler arkadaşlar. Çok heyecanlıyım. Allah hepimize yardım etsin....

Güzel olmuş hocam aradaki sözler de iyi yerinde kullanılmış:) Bizim gösterimiz de 1 Haziranda hayırlısıyla, hepimize başarılar.

çok güzel olmuş, emeğinize sağlık, Allah kolaylık versin

çok güzel olmuş emeğinize sağlık küçük bir iş gibi gözüküyor fakat çokzahmetli bir iş yazı hazırlamak....
teşekkürler

öncellikle paylaşımınız için teşekkürler.gerçekten çok kapsamlı bir yıl sonu etkinliği hazırlamışsınız,aradaki sözler çok hoş olmuş yalnız ben açıkçası biraz uzun buldum.ve okulöncesi çocuklarına bu kadar uzun olmasını sakıncalı buluyorum...

öncellikle paylaşımınız için teşekkürler.gerçekten çok kapsamlı bir yıl sonu etkinliği hazırlamışsınız,aradaki sözler çok hoş olmuş yalnız ben açıkçası biraz uzun buldum.ve okulöncesi çocuklarına bu kadar uzun olmasını sakıncalı buluyorum...

Hayır hocam aslında uzun değil. Toplam 60dk sürüyor. Bunun içinde slayt gösterileri, müdürün konuşması ve arada yazdığım şiirler de var. Üstelik çocuklar provalarda oldukça istekliler. Yani eğleniyorlar. Bende çocukları sıkmakta sakınca görüyorum. Onları belli bir kalıba sokmuyorum.... Daha çok doğaçlama yapıyorlar. Teşekkürler.....

Arkadaşlar bu arada gösterimiz 6 hazirana ertelendi. Hadi hayırlısı....

ben bu programı bir yerden tanıyorummmmm:)))))))))

Evet canım aradaki şiirleri, ve gösterileri internetten ve bu forum sayfasından yararlanarak hazırladım. Hitap şekillerini de senden almıştım. Zaten etkinlikler paylaştıça güzel oluyor. Bu formun amacıda bu zaten. Çok seviyorum bu siteyi. Paylaşmak güzel......
Teşekkürler....

çok teşekkürler

Evet canım aradaki şiirleri, ve gösterileri internetten ve bu forum sayfasından yararlanarak hazırladım. Hitap şekillerini de senden almıştım. Zaten etkinlikler paylaştıça güzel oluyor. Bu formun amacıda bu zaten. Çok seviyorum bu siteyi. Paylaşmak güzel......
Teşekkürler....

haklısınız hocam paylaşmak çok güzel...hele paylaşımlarımızı böyle güzel işlerde kullanırsak daha da bi güzel oluyor..emeklerinize sağlık umarım herşey yolunda gitmiştir...

gayet güzel emeklerinize sağlık...

gerçekten çoketkileyici

teşekkürler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri