2007-2008 Öğretim Yılı AÖF Yılsonu Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kzncnnet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kzncnnet
bugünkü yılsonu sınavında hepiminize başarılarrrrrrrrrrrrrrr:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_13_3::36_13_3::36_13_3::36_11_13::36_11_13:

ewet yaa anatomi cook zordu:(kesiin kalıyorum...

herkeSin ilk güNden tek sOrunu herhalde anatOmiydi... füühh... iNşallah salladıklarınızın tutmaSı dileğiyLe :36_11_13:

okulöncesinde Bilgisayar öğretimi cok zordu resmen salladımmmm:(:(:(:(

anatomi neydi öyle ya:( ilk sınawım 87 ama kalabilirmssaassrrre

resim öğretimi çok zordu kesinlikle büte kaldımmmmmmmmmmmmmmm

dil kavram alttan kalan dersim çok zordu :(anadolu ünv iice zorladı herkesi 3.sınıfın tüm dersleri çok zordu yaaaaa stres oldum iice :(

anatomi soruları neydi öyle yaa allahtan ilk sınavda 90 almıştım yoksa büte kalırdım valla...neyse artık sınavlar bitti çok şükür...herkese geçmiş olsun...

Ohhhhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee DÜnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa VarmiŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Hepimize geçmiş olsun. 3.sınıfım Sınıf yönetimi ve fen de zorlandım. diğerleri iyiydi. Özgür olmak çok güzel bi duygu. Herkese bol dinlenmeler.

oleyyyyyyyyyyyyy ders yok sınav yok..

sonunda bitti yaaaa hoş bugunku sorular kastıı ama olsunnn o stresı cekmek daha beterdi......herkese geçmiş olsunnnnn

bugünkü sınavdan sonra kesin mezunum arkadaşlar...ben bukadar güzel geçeceğini düşünmemiştim....ohhhh beeeee.......herkese geçmiş olun...

hepimize geçmiş olsun,az önce 2008/2009 öğretim yılında yapılan değişiklikleri okudum ve çok sevindirik oldum 3.sınıf resim ve bilgisayar öğretimi dersi kalkmış,başarısız öğrenciler muaf tutulacakmış.resim berbat geçmişti:)

arasınavla yılsonu sınavlar arasında çok büyük uçurumlar vardır arasınav anatomi çok kolaydı finaldede böle beklerken şok oldum kesin kaldım tek bu dersten

hüsnacım haklısın...dün akşam arkadaşlarla (belki erken ama)mezuniyet partisi yaptık...öyle mutluyumki....önümüzdeki tek engel kpss....inşallah onu da alnımızın akıyla geçer hakettiğimiz yerlere geliriz...Allah herkesin yardımcısı olsun....

resim çok zordu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri