2007-2008 AÖF Yılsonu Sınavı Soruları Yayınlandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MORAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
evet bende çok heyecanlanmıştığm ama maalesef:(

:ggggdw::ggggdw::ggggdw:evet o kadar çok heyecen yaptım ama boşunaymış :ggggdw::ggggdw:

boşuna heycanlandım:36_11_13:

20 nden once acıklamazlar herzamankı gıbı.erken acıklasalarda ınsanlar ona gore plan yapsa.butu olanlar erken calısmaya başlarlar dimi ama:(

büt eylülde di mi?

arkadaşlar boşuna değil biraz adrenaliniz yükseldi arada heyecan yapmak iyidir aöf biz arada böle oyunlar oynuyor alışın ark :)))))))))

ne heyecan amaa adrenaline bakk:DD

evet ne heyecan ama:D

siteye giremiyorum acaba yüklüyolarmı sonuçları:)

flaş haber aldığımız son haberlere göre son futuşları da yapıp aöf yarın sonuçlar gösterime sunulacaktır gösterimde gişe rekorları kırmasını bekliyoruz (ilk 1 saat) hatta site çöküş noktasına gelebileceği de tahminlerimiz arsında =))))

flaş Haber Aldığımız Son Haberlere Göre Son Futuşları Da Yapıp Aöf Yarın Sonuçlar Gösterime Sunulacaktır Gösterimde Gişe Rekorları Kırmasını Bekliyoruz (ilk 1 Saat) Hatta Site çöküş Noktasına Gelebileceği De Tahminlerimiz Arsında =))))

:36_11_6::36_11_6::36_11_6:

:)) ewet sonuçlar yarın 15.00 dan sonra açiklaniomuş

Nerden duydun?

vahiy gelmiş heralde=))))

kızlar bence de bugün açıklanacak sonuçlar öfffffffffffffffff çok heyecanlandım yaaaaaaaa

flaş son dk haberimiz aöf sonuç sistemine giriş yapılabilmekte olup teknik bir arıza yüzünden notlar yayınlanamamaktadır yani sonuçların açıklanacağına dair haberimiz malesef fos çıkmıştır

ya arkadaslar benı de bılgılendırın :( cocuk gels.mezunuyum ama yenılıklerın sadece bır kısmından haberım var

fos haber bol heyecan bide fare tıkırtısı nolcak bu sonuç bekleyen garip öğrencilerin sıkıntısı

flaş yeni haber son dk evet aldığımız fos haberin ardından aöf nin yeni açıklaması sorular iptal edilmiş sonuçlar açıklanmıcak=)))))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri