2006 burdur eğitim fak mezunuyum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokcenhoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
en yeni mezun olarak selamlar.2003 sdü giriş 2007 makü çıkışlıyım:) burdurluyum.şanlıurfaya atandım.görüşmek üzere...

slm ben 2003-2007 mezunuyumm ..herkese slmmm.

slm.. bende 2007 mezunuyum.. bütün hocalara slm söyleyin

arkadaşlar ben de burdur eğitim fakültesi 2005 yılı 2.öğretim mezunuyum. Sevinç ölçer , hasan genç ve ümit şahbaz'a çok selamlar

mehmet akif ersoy üniversitesinin ilk mezunlarındanım. daha ayrılalı 6 ay oldu. ben burduru inanılmaz özledim. burdurlulara ve burdurda bulunan herkese selamlar.

slm arkadaşlar ...
ben de burdur eğitim fakültesi, 2002 mezunuyum.

slm arkadaşlar ben 2001 mezunuyum burduru çok özledim

arkadaşlar diploma yeniden baktım utanarak söylüyorum ben 2002 mezunuyum 1. öğretim

merhaba bizden kimse yok sanırım. ben 2002'de başladım ama ordan mezun olamadım 3.sınıfta yatay geçiş yaptım ve hacettepede devam ettim. belki tanıyanlar çıkar.herkese sevgiler.
güler sen misin

mezunlara slm

merhabalar bende burdur eğitim fak.okul öncesi öğrt. 2003 2.öğretim mezunuyum.müberrayla aynı sınıftaydık.

mrb müberra nasılsın canım

mehmet akif ersoy üniversitesinin ilk mezunlarındanım. daha ayrılalı 6 ay oldu. ben burduru inanılmaz özledim. burdurlulara ve burdurda bulunan herkese selamlar.

emirecim merhaba ben 1. öğretimden zeynep nasılsın nerelerdesin bende çok özledim burduruu....

selam hanımlar bende burdur mezunuyum. erkek mezunlardan. sevinç hocayı çok özlediniz değil mi. bende öle...:)

zeynep nasılsen. hatırladın mı beni üçlüden biri. tahmin et bakim:)

evet sizin üçlüden. bakalım bilecek misin?

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet bildin bravo:) ee nasıl gidiyor. umarım herşey yolundadır.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri