2006 burdur eğitim fak mezunuyum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokcenhoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gokcenhoca
2006 burdur eğitim fak. okul öncesi eğitim mezunuyum...

hoş geldin kaç yılı

2002 de başladım 2006 da mezun oldum.

selamlar bende burdur e.f. de okuyorum 2. sınıf öğrensiyim

icegirl sevinç hoca ya selam söle 2003 mezunuyum adım müberra ildeniz

arkadaşlar mezun olanlar hepiniz çalısıyo musunuz şimdi?

evet ben 4.senemi çalışıyorum.

canım sevinç hocayı ve diğer hocaları çok seviyorum ancak ben 2006da mezun oldum.şimdi de konya altınekinde görev yapıyorum.burduru ve hocalarımı inanılmaz özledim.ilk fırsatta burdura gidir onlara sarılmayı ve teşekkr etmeyi istiyorum.gerçekten göreve başlayınca farkımız ortaya çıkıyor.burada maddi imkansızlıklar mevcut,ama bize öğretildiği gibi eldeki olanakları en iyi ve yaratıcı şekilde değerlendiriyorum ve hiç zorlanmıyorum.hocalarım hepinize sonsuz teşekkrler......

Arkadaşlar 2002 burdur okul öncesi mezunuyum kilis/elbeyli ilçesinde çalışmaktayımherkese selamlar.

slm arkadaşlar ..
ben de burdur eğitim fakültesi 3.sınıf öğrencisiyim..

slm arkadaşlar ben de 2004 de burdur eğitim fakültesinden mezun oldum.3.senemi çalışıyorum.sevinç hocaya ve diğer hocalarıma selamlar...

merhaba.ben de 2003 mezunuyum.amasyada görev yapıyorum.3. yılımı çalışıyorum.burduru,hocaları çok özledim.ben de çok farklı bir yeri vardır burdurun.sizlerin yazılarını okuyunca o günlere gidip geldim.hepinize kolay gelsin.bu arada adım meryem (durna)ermiş

slm arkadaşlar bende burdur eğitim fakültesi 2. sınıfta okuyorum

merhaba arkadaşlar bende 2004 mezunuyum 1 öğretimde okumuştum. aslen burdurluyum maalesef hala burdurdayım:)iki senedir usta öğretici olarak görev yapıyorum. tüm hocalara selamlar eski üni'nin tadı yok artık burda. yada ben mezun olduğum için bana öyle geliyo. bilmiyorum artık. okuyan arkadaşlara başarılar.herkese kolay gelsin....

slm arkadaslar bende 2006 burdur mezunuyum bu sene hatay antakyaya atandım ya gökçen senmisin ben oguzhan kim nerede bi bilgin varmı ya

slmlar bende 2004 burdur okul öncesi mezunuyum.kastamonu merkez i.öo çalışıyorumm

slmmm ben 2004 2.öğretim mezunuym arkadaşlar herkese slmm.yazarsanız sevinirimm

merhaba bizden kimse yok sanırım. ben 2002'de başladım ama ordan mezun olamadım 3.sınıfta yatay geçiş yaptım ve hacettepede devam ettim. belki tanıyanlar çıkar.herkese sevgiler.

selam ben Gökben 2003 1.öğretim mezunuyum.Şu an Bursa da görev yapıyorum.herkeze selam

hoşgeldiniz aramıza hocamm...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri