Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba hatice hoşgeldin j snıfı 2. öğretimmiydi hatırlayamadım...ben miray 2. öğretim mef de idim..tanıştıgıma sevindim. neredesin atanabildinmi.. belki tanırsın bir ara kampüsteki devlet yurdundada kalmıştım görüşürz
Merhaba m_tutal,teşekkür ederim,keşke bu siteyi daha önce keşfetseydim,tanıştığıma memnun oldum.j şubesi 2. öğretimdi,ben yurtta kalmadım hiç.2004 mezunuyum,2004 te atandım,2 yıl siirt'te belde de görev yaptım,şimdi de kmaraşın ilçesindeyim.
hatice cim benim adım miray. ben daha atanamadım giresundayım..eşimden dolayı.benim sınıf arkadaşlarımdan 3 tanesi kahramanmaraşta ramazan keleş.ahmet. burhan belki hayıtlarsın onları.. kendine ii bak sevgiler
evet konya lıyım halime. kimler neler yapıyor gerçekten merak ediyorum. ben lise ye atandım. halen burada çalışmaktayım. haber aldığın kişiler hakkında bilgilendirirsen sevinirim.