2004 Mezunları :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m_tutal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Merhaba ben de selçuk üniv.anaokulu öğretmenliği 2004 mezunuyum.j şubesi

merhaba hatice hoşgeldin j snıfı 2. öğretimmiydi hatırlayamadım...ben miray 2. öğretim mef de idim..tanıştıgıma sevindim. neredesin atanabildinmi.. belki tanırsın bir ara kampüsteki devlet yurdundada kalmıştım görüşürz

Merhaba m_tutal,teşekkür ederim,keşke bu siteyi daha önce keşfetseydim,tanıştığıma memnun oldum.j şubesi 2. öğretimdi,ben yurtta kalmadım hiç.2004 mezunuyum,2004 te atandım,2 yıl siirt'te belde de görev yaptım,şimdi de kmaraşın ilçesindeyim.

hatice cim benim adım miray. ben daha atanamadım giresundayım..eşimden dolayı.benim sınıf arkadaşlarımdan 3 tanesi kahramanmaraşta ramazan keleş.ahmet. burhan belki hayıtlarsın onları.. kendine ii bak sevgiler

merhabalar bende 2004 mesleki eğitim 1. öğretim çocuk gelişimi mezunuyum. z_cağli dediğine göre aynı sınıftan olmalıyız ama ben seni çıkaramadım.

müşerref merhaba ben istanbulda görev yapıyorum.tanıdın hemen isimden.f şubesi -konyalıydın değilmi.? nasılsın...

merhaba melek nasılsın yozgatın neresinden...ben istanbul- taksımdeyim...

2004 eğitim fakültesi mezunuyum herkese slm

mahtap merhaba aramıza hoşgeldin hangi sınıftaydın?ben 2. öğretim L sınıfndaydım..miray yurekli

arkadaşlar bukadarmıyız sanırım iki tane başlık var 2004 mezunlarıın takip edelim tanısalımmm

aynur ben azime nerelerdesin?

evet konya lıyım halime. kimler neler yapıyor gerçekten merak ediyorum. ben lise ye atandım. halen burada çalışmaktayım. haber aldığın kişiler hakkında bilgilendirirsen sevinirim.

2004 mef j şubesi mezunuyum

j şubesinden arkadaş kimsin ki sen ben de j şubesindenim

arzuuu ve gülcan cin den slmlar L şubesi 2004 mezunuyuz miray naber nereye atandın biz arzuyla birlikte düzcedeyiz

slm ben arzu altındağ 2004 L şubesi mezunuyum gülcanla düzcedeyim herkese slm 2004 mezunlarını beklıyorum

arzu gülcan slm naber. arzu evlendin mi? ben konyaya geldim konyada çalışıyorum sevgiler
sizi gördüğüme sevindim:)

bu arada söylemeyi unutmuşum ben dilek

j subesındekı arkadaslar.bende 2004 2.ogretım j mezunuyum.tugba ak.cızredeyım burda selcuk mezunu bısuru arkadasım var.maılınızı yada telınızı yazın.bye:36_13_3:

mrh ben ramço.2004 ikinci öğretim 4-l mezunu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri