2004 Mezunları :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m_tutal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
metin selam nasılsın ben dilek ben maraştan konyaya geldim darısı başına:)

Merhaba Dilek. Nasılsın?Duydum. Ben artık Maraşlı oldum gibi. Eşim burada devlet hastanesinde hemşire. Bende Hastahaneye Çocuk gelişimci olarak atandım. Konya işi biraz zor benim için. Kendine dikkat et. Enişteye selam.

merhaba arkadaşlar ben aygün herkese selamlar..2004 L şubesi

Merhaba Aygün nasılsın? Aradım ama telefonun değişmiş galiba. Nasılsın? Hala mersinde misin? Kendine dikkat et. Görüşelim.

iyiyim sagol,umarım sende iyisindir,bende seni aradım ama ulaşamadım yaa.adapazarındayım ben.

Valla iyiyim. Kahramanmaraş kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinde görev yapıyorum. Ne yaptın evlendin mi? adapazarında ne işin var senin. Gelsene bu taraflara. Kendine dikkat et. Görüşürüz. Görrüştüğün arkadaşlara selamlar

:))evlendim,1.5yıl oldu..kız meslek lisesinde çalışıyorum..okuldan bi tek nazike ile görüşüyorum..herkese selam.k.i.b

selam millet ben de buradayım. tanımayan var mı?
meraba metin kardeş been 1. öğretim sabahçılardan kardeş bişey sorucam yardımcı olursan sevinirim hastanede çocuk gelişmi olarak atandım diyosun nası oldu bilgi verirsen sevnirim

merhaba bende F şubesi 2004 mezunuyum ama hatırlayamadım sizi

merabalar 2004 mezunu 2. ögret.m şübesi çiçek

yeliz meraba ben çiçek

slm elifeinci f şubesindensin ben halime sen?

halime merhaba nazlı ben hatırladınmı?mailini bırakırsan görüşelim Konyadayım ben

hamza merhaba nasılsın nerdesin

merhaba ben de e şubesindenim ayşe

hala giriyormusun siteye azime?

Merhaba Arkadaşlar

Hatice çetintaş f şubesindeyim halime

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri