2001 selçuk mef çocuk gelişimi ve eğt. mezunları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dero
2001 selçuk çocuk gelişimi mezunları arkadaşlarımla görüşmek istiyorum.:36_11_6:

ama çok üzdünüz beni benim arkadaşlarım bu siteyi bilmiyor mu?Lütfen bekliyorum

Merhaba bende 2001 Çocuk Gelişimi 2.Öğretim mezunuyum.Şu an Çumrada çalışıyorum.Beni tanıyanlara selamlar.Gülser.

Arkadaşlar merhaba ben Gülser 2.öğretim M şubesi.Bizim sınıf neredesiniz?Ben Konya-Çumradayım.7.yılımı çalışıyorum.

sevgili gülser ben G sınıfı mezunuyum.Seni tanımıyorum ama ben çumralıyım.Şuan Karamanda görev yapıyorum.Cevap yazdığın için teşekkür ederim.Benim sınıf arkadaşlarım galiba bu siteyi bilmiyorlar.Yine görüşmek üzere.....

merhaba ben de G şubesi 1. öğretim çoc. gel. mezunuyum ben Türkan ismini yazmadığın için seni tanıyamadım. görüşmek dileğiyle

merhaba gülser ben semiha aynı sınıftaydık umarım hatırlamışsındır.Bende safranboluda görev yapıyorum.

ismim derya,epeydir internete giremedim,mesajı aldım umarım hatırlamışsındır.Sende açıklayıcı bir şey yazmamışsın 1.grupta mıydın?

arkadaşlar sizi sinoplu arkadaşımız ve şu an benim en yakın dostum nurdan aracılığı ile gördüm.tekrardan size merhaba diyebilmek çok güzel.ben nuray şu an ayvalık tayım .

semiha ve gulser slm ben nurdan şu an iştanbulda görev yapiyorum .

selam bende çocuk gelişimi 2001 mezunuyum adım songül

türkannn :)))bizim sınıftaki türkanmııı:))

Merhaba Songül ben seni hatırladım ben Derya şuan Karaman da görev yapıyorum sen nerelerdesin?Yine görüşmek üzere...........

derya merhaba ben türkan , karaman daymışsın bende çankırıdayım songüllede sayende karşılaştım görüşelimm: ))))))

Arkadaşlar nihayet sizlere ulaşabildim.Görüşmeyi bende çok isterim.Ben Karamanda bir anaokulunda çalışıyorum.Çalıştığım anaokulunda daha önce bizim sınıftan Makbule,Senem ve İlkay (Kaya) da çalışmış.Ben Karaman'a tayin olduğumda onlarda Karaman dan ayrılmışlar.Dolayısı ile hiçbiri ile görüşemedim.

deryacım nasıl anaokulunda zorlanıyor musun yorucu oluyor mu ben de iliçi tayinlerde anaokulu yazmayı planlıyorum.anasınıfında 2 yıldır materyalsizlik ve ilgisizlik beni çoook yıprattı daha öncede ÇPL ve KML lerde çalışmıştım . ne dersin yardımcı olursan sevinirim:)))

yav ben daha yenıyım arkadaslar ne gusel mezun olmussunuz tecrubelerınızı yanı sınav soruları hocalar hakkında bılgı verırsenız sevınırım 1.sınıfım teskkurler

Türkancığım epeydir internete giremedim.Mesajını yeni aldım.Anaokulunda çalışmak çok kolay ama ortamına uymak zor.Yine görüşelim kendine iyi bak.

türkan nerelerdesin görüşemiyoruz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri