20 aralıga kadar puanları paylasalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbullum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
biri bana yardım etsin lütfennn kafam çorba oldu :S kadrolu atamada sıralama 1390 da kaldı sanırım ve 1200 kayma olmuş bu kayna çok fazla şimdi sözleşmei tercih yapacak kişi nasıl düşünmeli ? bu kaymanın cok fazla olması yarar mı yoksa zarar ? tecrübeli ve gercekten bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
benim puanim 70 ama siralamami nereden ogrenecegim konusundada bi fikrim yok

biri bana yardım etsin lütfennn kafam çorba oldu :S kadrolu atamada sıralama 1390 da kaldı sanırım ve 1200 kayma olmuş bu kayna çok fazla şimdi sözleşmei tercih yapacak kişi nasıl düşünmeli ? bu kaymanın cok fazla olması yarar mı yoksa zarar ? tecrübeli ve gercekten bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

sibelg hocam, bildiğiniz gibi taban puanımız 30. örneğin, kayma ne kadar çok olursa en son atanan kişinin puanı taban puana okadar çok yakın olur.
şunu da belirtmeliyim ki çoğumuzun kafası karışık.hepimize kolaylıklar diliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun..

~ ~ ~ hocam o zaman kaymanın çok olması yararımıza bir durum oluyor sizin dediğinize göre değil mi?

benim puanım 62 karadeniz bölgelerini yazacağım birde urfayı (350 kişi alıyor mübarek :)

size katılıyorum hocam kalan üç beşe de torpilli olanlar gider biz de avil avil bakarız ancak...mecliste torpil kağıtları havada uçuyor ,gece yarısı habersiz hasanetsiz lök diye kadrolu atamalar yapılıyr ikinci atama adı altında ,klavuz 20 sinde yayınlanack deniyor (sözleşmeli için)22 sinde bir arkadaşın yazdığı gibi ''sevgili öğremnler ,....'' den başka bir açıklama bulunmayan,kontenjanın puanların açıklanmadığı abuk bir klavuz yayımlanıyor ve yarın başvurular başlıyacak gece de atamaları yaparlatr artık! bu kadar aptal yernie koyulmaz insan ya valla pes !bu kadar aleni torpili ömrü hayatımda görmedim[/QUO:..
:)))))))))))))))))))))))))))))))))) böyle düşünmeye devam edin.

sisi düşüncenizi de almaya hazırız hocam hadi bizi yanıltn.........

~ ~ ~ hocam o zaman kaymanın çok olması yararımıza bir durum oluyor sizin dediğinize göre değil mi?

evet hocam.bence bu atamada beklediğimizden çok daha fazla kayma olacak..

71.96 marmara bölg yazıcam olur inşallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri