2+2 önemliii!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sldkrcl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sldkrcl
bugün çalıştığım kuruma resmi yazı geldi... bakanlığa bağlı ve özel kurumlarda çalışan önlisans çocuk gelişimi mezunlarına lisans tamamlama hakkı verilmiştir şeklinde. haziranın ilk haftasına kadar başvuru var. senelerdir beklediğim ve bütün önlisanslıların beklediği bir haber olduğu için çok sevindim tabi ki... önümüzdeki hafta başvuru yapacağız biz... umarım bu işde de birşey yoktur ve sorun çıkmaz da... lisansımızı tamamlarızzzz....

peki nerden basvuru yappacagız arkadaslar

hocam bu yazı yine kadrolulara verilen yazı gbi olmasın?

casminn arkadaşımın dediği gibi kadrolularada olabilir benim artık hiç ümidim yok arkadaşlar hatta beş yıldır yaptığım mesleğimi bu yaz değiştirmeyi bile düşünüyorum.....

yorumlar gözükmüyor!!111

bizim için olsaydı eğer bizlere ulaşırdı ama umarım öledir ve bu bizim hakkımız

arkadaşlar bize de gelmişti yazı ama henüz inceleme şansım olmadı...yarın okula gideceğimm...memurla görüşp bilgilendirme yapabilirim...böyle bi hak verilmiştir inşallah sizlere!...hayırlı olsun öyleyse eğer...bu arada yüreğinizi ferah tutunn..ön lisans mezunu kadrolu öğretmen yok ki onlar için olsun!...

arkadaşlar konu hakkındaki yazıyı okudum..yazıda kadrolu vurgulaması var...bundan çok önce ön lisans mezunlarını kadrolu almışlar..onlar içinmiş bu uygulama..şu an resmi tatil olduğu için milli eğitim müdürlüğüne soramadım..ama pek bi değişiklik olacağını sanmam..keşke olsaydı..yolunuz açık olsun arkadaşlar!..

sadece geçmişte kadrolu olarak atanan önlisanslılar için arkadaşlar bizim okulada geldi bn bizzat inceledim

çok sinir bozucu bi durum ya insanlara hem kadro veriyolar üstüne üstlük birde lisas tamamlama hakkı tanınıyor.ayrıca özelde çalışan kadrolu arkadaşlar bu durumdan yararlanabiliyorlar.sanırım tek suçumuz hala devletde çalışmak.umarım adalet yerini bulurda bizede aynı hakkı tanırlar:(((((

evet ben de çok sevindim 2005 mezunuyum en az 5 yıl önce mezun olmuş olanlar ifadesi var bu durumda benim başvurum iptal mi?KAÇ YILDIR BEKLİYODUM BU HABERİ cvp yazınız bana,,,,,,,,,,,,,,,,

ya sınvsız geçiş olacak değilmi çünkü açık öğretim 2000 kişilik bir kontenjan açmış ama dgs ile alacakmış ben anlayamadım bilgisi olan var mı

2000 kantenjan var evet hocam, fakat dgs ile yerleştirilme yapılacak.klavuzda yayınlandı.

sınavsız geçiş yok arkadaşım dgs ye girip tercih yapıcaksın.Yeni açıldığı için taban puanı belli değil.17 temmuzdan sonra bekleyip görücez.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri