(+18)  Uyuşturucunun Bebeğe Yaptıkları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ermer
çok kötü bi olay...
senden ricam bir daha konu eklerken küçük çocukların görüpte etkilenebiliceklerini düşünmen ve konu başlığına(+18) yazman...teşekkürler...

:( :( ALLAH'ım bu nasıl bir yaratmaktır ki o anneye vebal, bize de ders oluyor. Ya İLAHİ bizi ve evlatlarımızı bu yüt noksanlıklardan uzak tut, vebal altında bırakma. Bizleri karşına evlat katili olarak çıkarma. (Amin)
Paylaşım için çok saol arkadaşım ALLAH razı olsun.

uf ya bu ne işte büyüklerin yaptıgını yeni dogmuş bi bebek çekiyo mevlam neler kadir

:( :( :( :( :( :( :( :( Allah tüm bebekleri korusun

Çok kötü ya...:(
Allah çocukları korusun tüm kötülüklerden...

ay inanmıorum yaaa çok kötü oldum bu ne vicdansızlık yaa:(
teşekkürler bu güzel paylaşım için..

ahhh yavrum yaaa kıyamam annenin suçunu çocuk çekecek allah islah etsin...

o anne şimdi mutlumu acaba? düşüncesiz. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o kadını.

ay çok kötü oldum, Allah'ım sen koru!

Teşekkürler.. Yüzüne Bakinca İçime Bişe Oldu

bütün tüylerim diken diken oldu ya o anne nasıl nefes alıyo:( :( :( gerçi öyle anneler var ki insanı herşeyden nefret ettiriyor:(

????????????? uyuşturucu ve insan. Bu zehrin insanı insanlıktan çıkardığının bir kere daha kanıtı şu bebeğin hali, öyle ki bu zehre mahkum olmuş bir anne karnındaki zavallı yavrusunu ne hale koyacağını bile düşenemiyor. Bu fotoğraflara bakınca her zamanki o bildik sorular aklına geliyor sadece insanın- ne suçu vardı o bebeğin, böyle bir hayata gözlerini açmak için fazla masumdu- ona böyle bir hayatı reva gören bir annenin yavrusu....????????

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri