10 Kasım Anma Töreni ve Atatürk ile ilgili tüm faaliyetler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seven33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
teşekkürler elif arkadaşım

slm ben sinem yardimcio olurmusunuz bu formda daha yeniyim ve ataturk ile ilgili bir proje calismasi istyrm ama bulamiorum desteklerinizi bekliorum

benimde çok işime yarayacak çok saolun

ATATÜRK(ŞİİR)
Atatürk yoktu,
Düşman çoktu,
Atatürk geldi.
Düşmanı yendi,
Bu güzel yurdu
Bizlere verdi.
umarım işine yarar.

Bayrak verme oyununu oynattırabilirsin.Bir bayrak hazırlanır.Bir ebeseçilir.Öğretmen bayrakla ortaya geçer,çocuklardan biri bayrağı alıp kaçar,ebede kaçan çocuğu kovalamaya başlar.Kaçan çocuk ebeye yakalanmadan bayrağı bir başka arkadaşına verirse kurtulur,yakalanırsa ebe olur.

tşk ederim aynısını yaptım bnde saol genede

arkdaşlar 10 kasımda okulumuzda program hazırlayacağız ama ne yapacağıma tam karar veremedim.ilk aklıma gelen kısa bir skeç yardımcı olursanız sevinirim.bunun dışında ne yaptırabilirim çocuklara grup olarak fikirlerinizi bekliyorum.

paylaşımınız için çok teşekkürler.... çok işime yaradı

çocuklarım Atatürk ve çocuk hikayesini kısa bir şekilde canlandıracaklar...

10 kasımla ilgili oyun müzikli oyunda olabilr ve hikaye varmı acaba şmdiden tşkler

selçuk aydın hocamızın verdiği fikir çok güzelmiş teşekkür ederim

çocuklara drama seklinde değilde sınıfa simgesel bir Anıtkabir yapıp(karton ve kutulardan ben yapmıştım) çocuklarla sınıfta bir anma töreni yapılabilir.saygı duruşunu öğrenirler.bir kac cocuk Anıtkabire çiçek koyar.CD dende İstiklal Marşını dinletebilirsiniz....çok iyi bir etkinlik oluyo.ben yaptım.

ben de ilköğretimde çalışıyorum biz tören proğramına her yıl atatürk konulu resim ve etkinlik sergisi ile katılıyoruz.tören bitiminde bütün öğrenci ve velilerimizle birlikte sergi açılışı yapıyoruz.daha sonra ilköğretim sınıfları öğretmenleri eşliğinde sergi,mizi geziyorlar çok güzel tepkiler alıyoruz artık bizim okulda bu geleneksel bir hal aldı .resimleride en kısa zaman da yükleyeceğim. size kolay gelsin.

ölümünün dramasımı? böyle bişey asla uygun olmaz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri