10 bin öğretmen ataması Başbakan Erdoğan'a soruldu... BUYUR BURDAN YAK HER GÜN YENİ SPEKÜLASYON

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:20

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TRT-1'de yayınlanan "Politik Açılım" programına katıldı. Programda başbakan Erdoğan'a öğretmen atamaları da soruldu. İşte konuşmanın ilgili bölümü
Gazeteci: 200, 250 bin kadar öğretmen işsiz, onlar atama bekliyorlar. Sayın Milli eğitim Bakanı, Plan Bütçe Komisyonunda 10 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını söyledi. Onlar, sözleşmeliler mi, yoksa yeni öğretmen mi. O konuda size çok fazla soru geliyor.
Başbakan Erdoğan: Biliyorsunuz, bizim personel alımını, Devlet olarak, kamu olarak, yüzde 50 gibi hep eğitime ayırıyoruz. Çünkü birinci derecede onu halletmemiz gerekiyor. 2. derecede biz diğer alanlara personel tahsisi yapıyoruz. 2 ay kadar önce biz 15 bin öğretmen ataması yaptık. Bunun 10 bini sözleşmeliydi, 5 bini kadroluydu. Şimdi de bu ay içerisinde, Maliye Bakanlığı ile Milli eğitim bakanlığımızın çalışması devam ediyor, 10 bin kadrolu alacağız. Sözleşmeli değil.
Gazeteci: Yeni öğretmen ataması yapacaksınız. sözleşmelileri kadrolu hale geçirmeyeceksiniz.
Biliyorsunuz, bizim personel alımını, Devlet olarak, kamu olarak, yüzde 50 gibi hep eğitime ayırıyoruz. Çünkü birinci derecede onu halletmemiz gerekiyor. 2. derecede biz diğer alanlara Hayır, yeni. Ve bunlar biliyorsunuz, tamamen bilgisayar ortamında olacak. Bizi üzen bir şey de şudur. efendim bunlar kadrolaşma yapıyor. Ya bilgisayar ortamında atama yapıyoruz. Kuralar çekiliyor. Bu atamayla birlikte, 3 ay içerisinde 15 bini kadrolu olmak üzere 25 bin öğretmen ataması yapmış olacağız.

yalan haber yapan sitenin haberi

hoca ne yalan haberi oradaki her söz başbakanın ağzından çıktı... :)

Haberi izleyin arkadaşlar.
Açık açık 10 bin kadrolu yeni öğretmen alınacağını söylüyor.

arkadaşlar memur.biz sitesinde sınıf öğretmeni olan bı arkadas söyle yazmış.
"evet bende 3 yılldır boşum sınıf öğrt.olarak..ama ben okul öncesi mezunu degılım ..nasıl yapacaz orda sırf cocuklar boşta kalmasın öğretmensız kalmasın diye görev alcam işde yok..ama benden bişey yapablmemi beklemeyın asla yapamam zaten 1senelıkmıs hıc yoramam kendımı ver a4 kagıdı otursun resım yapsınlar sonra t.v cizgiflim bide bahcede top haydı eve gitme zamanı geldi fazlasını beklemeyin bizlerden yanımıza stajer öğrencıler istiyoruz madem bizi veriyonuz böyle olsun ..." cıdırmamak elde değil.ınsallah nımet cunukçu bunları görüyordur

pardon sayın bakanımızın adını yanlış yazdım özür dilerm

Haberi izleyin arkadaşlar.
Açık açık 10 bin kadrolu yeni öğretmen alınacağını söylüyor.
iyide 3 ay içinde 15 ooo kadrolu olmak üzere 25 ooo yeni atama yapmış olacaz diyor bunun içinde 1000 okul öncesi sözleşmeli alımı demiyor katmıyor herhalde

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri