1 haziran mağduriyeti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beröy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@beröy
arkadaşlar ben 2 yıldır sözleşmeliyim.1 haziran atamasında kendi okulumda kadroya geçtim. 4 haziranda başbakan açıkladı sözleşmelileri kadroya geçiren khk resmi gazetede yayınlattı. buna göre sözleşmeliler kadrolu atanacak ve atandıkları zaman asil memur olarak atanacak ayrıca sözleşmeli çalıştıkları zamanlarda onlara eklenecek bu durum biz 1 haziran atamasında atananlara büyük haksızlık çünkü biz aday memur olacaz sözleşmeli çalıştığımız yıllar boş sayılacak

hocam eminmisiniz onların da stajyer memur konumunda olmadığından? çok saçma olur kendisiyle çelişkiye düşer meb

hocam eminmisiniz onların da stajyer memur konumunda olmadığından? çok saçma olur kendisiyle çelişkiye düşer meb

evet gayet eminim
moralimi bozan şeyde bu. yoksa tüm sözleşmeliler adına sevindim ama biz mağduruz düşünsenize örneğin ben 1 haziran atamasıında kendi okulumda kadroya geçtim aday memurum ama 1 haziranda atanmasaydım şimdi 4 haziran khk ile kadroya geçecektim ama asil olarak birşeyler yapılmalı bu işe dur denilmeli bizim suçumuz kpss puan üstünlüğüne göre atanmak mı

arkadaşlar bu saatten sonra khk değiştirilemeyeceğine göre biz1 haziranda atanan sözleşmelilerede aynı özlük haklarının tanınmasını istemeliyiz bununla ilgili mutlaka bir şeyler yapılmalı ayrıca batıda olan ve 1 haziranda doğuya atanan birçok sözleşmeli arkadaş var onların suçu ne bekleselerdi 4 haziranda kendi okullarında (batıda) kadroya geçecekti.mağduriyet büyük

arkadaşlar bu konuda yazı faln yazsak bişeler yapalım haksızlık bu :( bnde mağdurum

arkadaşlar, benim bir arkadaşım doğuda sözleşmeli çalışıyordu ve 4 haziran kararıyla kadroya geçti.ama tayin isteyebilmesi için 1 yıl geçmeli yani stajyerliği kalkmalı diye biliyorum.bence bu durumda olanlar daha detaylı araştırın.

arkadaslar ben doguda sözleşmelıyım kadroya gececekmıyız tam belllımı ve de gecersek kendı okulumuzdamı çalışacagız yer degıştırme gıbı bır durum varmı bılgılendırırsnız sevınırım ders çalışmak ıstemıyorum ve kendı okulumda çalışmak istemıyorummmmmmmmm

arkadaslar ben doguda sözleşmelıyım kadroya gececekmıyız tam belllımı ve de gecersek kendı okulumuzdamı çalışacagız yer degıştırme gıbı bır durum varmı bılgılendırırsnız sevınırım ders çalışmak ıstemıyorum ve kendı okulumda çalışmak istemıyorummmmmmmmm

arkadaşım öncelikle doğuda veya batıda sözleşmeli olman bişey değiştirmiyor. 4bli isen 4 haziran itibari ile kadroya geçtin 1 ay içinde kendi okuluna dilekçe vercen 60 gün içinde atanacaksın ama bildiğim kadarıyla tayin hakkın 1 yıl sonra bu arada kendi okuluna atanacan

teşekkuler arkadasım

arkadaşlar ben de 1 haziran da sözleşmeli olarak çalıştığım okula kadrolu olarak atandım
2haftalık evliyim ve eşim başka bir ilde
eşimin yanına gidebilmem için bir yıl uzak kalıcaz ayda bir ancak görüşücez
kadro için bu duruma ikimizde razıydık ama bu 4 haziran ataması beni çok üzdü :(
eğer ben de 4 haziranda kadroya geçmiş olsaydım belki de bu yaz eşimin yanına atanıcaktım
kafam çok karışık bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun....

arkadaşlar ben 1 haziranda başka bir okula atandım ve kendi okulumda kalmak istemiyorum...Bizimle ilgili hiç aççıklama yok biz nezaman başlayacağız khklılar haziran 14 de kadrolu olaxakmış....

arkadaşlar 1 haziranda atananlar da khk ya dahil edildi.gözümüz aydın!..

arkadaşlar 1 haziranda atananlar da khk ya dahil edildi.gözümüz aydın!..

hocam benim kafam çok karıştı.ben sözleşmeli çalışıyorken 1 haziranda kadrolu atandım.yeni atandığım okulda çalışmak istiyorum ama khk ile atananlara tanınan haklar bize verilmediği için kararsız kalmıştım...khk ile atananlarla aynı haklara sahipmiyiz? aydınlatırsanız çok sevinirim

arkadaşım bildiğim khk ile atananlar bu haklardan faydalanıyor.1 haziranda atananlar faydalanamıyor.bende 1 haziranda atandım ve atandığım okula gitmek istiyorum.o yüzden tercih yapmadım.ama bence eşitlik ilkesine aykırı ve bu hak davalara kazanılır.umutluyum.

yeni atandığı okula gitmek isteyenler de mebbisten tercih yapıyor hocam.ama hakları muallakta.şu süreçte hiçkimse kesin bilgi sahibi değil.biz de haklarımızdan emin değiliz.herşeyde vardır bir hikmet.bizim hükümetimiz maşallah 1 günde khk çıkarıyo..bazı şeylerin muallakta kalması çok normal böyle olunca.ama hakkınızı sendikalar aracılığyla sonuna kadar arayın derim hocam..gerekirse dava açın idari mahkemelr kısa sürüyo..hakkınızı arayın!.

İnsanlara çok tuhaf geliyor ama ben kadro için başvurmayacağım. Okulumda geçmek istemiyorum. Geçersem yer değiştiremiyeceğim. ileride beni ne bekliyo onu da bilmiyorum. Sanırım tek sözleşmeli ben kalacağım. sınava hazırlanmış olsaydım gine tereddüt etmezdim ama şimdi.... benimle aynı durumda olan kimse yoktur heralde.

mebbisten tercih yapma zorunluluğu var mı ve mebbisten tercih yapmanın bize bir getirisi var mı
hocam? yapmasakta 1 eylülde kadroya geçeceğiz değil mi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri