1.dÖnem ZÜmre ÖĞretmenler Toplantisi TutanaĞi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan symbol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@symbol
..............İLKÖĞRETİM OKULU
2005-2006  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI 1.DÖNEM ZÜMRE ÖĞRETMENLER TOPLANTISI TUTANAĞI

Toplantı Tarihi : 07.09.2005
     Toplantı Yeri : ...... İ.Ö.O öğretmenler odası
     Toplantıya Katılanlar : Müdür Yardımcısı  ....
                                        Anasınıfı öğretmeni ...

GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış ve yoklama.
2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması.
3. 2005-2006 eğitim öğretim yılı yıllık çalışma ve iş günü takviminin çıkarılması.
4. 2005-2006 eğitim öğretim yılı yıllık planın oluşturulması.
5. Kullanılacak yöntem ve tekniklerin saptanması.
6. Yıl içinde yapılacak gezi-gözlem ve inceleme faaliyetlerinin belirlenmesi.
7. Kullanılacak kaynak, araç ve gereçlerin tespiti.
8. Sınıf içi temizlik ve düzen çalışması.
9. Sınıftaki eksik malzemelerin saptanması ve giderilme yoluna gidilmesi.
10. Anasınıfı kahvaltı menüsünün hazırlanması.
11. Başarıyı arttırma yollarının saptanması.
12. Ailelerle iletişimi artırma yollarının saptanması.
13. Dilek ve temennilerle birlikte kapanış.

GÜNDEM MADDELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

1.  2005-2006 Eğitim-öğretim yılı I. Dönem zümre toplantı tutanağı ................. tarafından okundu. Alınan kararların bu doğrultuda uygulandığı tespit edildi.

2.  ................. söz alarak Yıllık ve günlük planlarda Atatürk ilke ve inkılaplarının sürekli uygulanması gerekliliği üzerinde durarak, özellikle 23 Nisan ve 19 Mayıs gibi milletçe önemli olan günlerimizde bu konuya önemle dikkat edilmesi ve hassasiyet gösterilmesini belirtti.

3.  ................., program gereği Belirli gün ve haftaların amacına uygun şekilde hazırlanıp uygulanmasının önemli olduğunu belirterek, konunun öğrencilerin sağlıklı gelişim ve öğrenme ortamını destekleyici nitelikler taşıdığını özellikle ifade etti.
4.  Zümre öğretmenlerinden ................. söz alarak, ölçme ve değerlendirmelerin belirli periyotlarla düzenli olarak yapılması gerektiğine değinerek;
    a) Öğrenci kişisel gelişim dosyalarının çocukların gelişim basamakları dikkate alınarak doldurulmasına,
    b) Belirli zaman aralıkları ile boy ve kilo tespitinin yapılarak not verilmesi gerektiğine,
    c) Sanat etkinlikleri kapsamında yapılan faaliyetlerin ( fon kartonu, elişi kağıdı vb.) kişisel dosyalarına konularak biriktirilmesi ve evlere gönderilmesi gereğine,
    d) II. Dönem sonunda da kişisel gözlem raporları doğrultusunda çocuklara karne ve diplomaların verilmesine, özellikle değindi.

paylaşım için teşekkürler..

çok teşekkür ederim

TeŞekkÜrr

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri