08 - 09 Anadolu Üni AÖF Okul Öncesi Öğretmenliği Staj Yerleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan birsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
ben daha bugün öğrendim kadıköy perihan aktürk a.o.

meraba arkadaşlar ankara etimesgut açelya anaokulu oraya çıkan var mı

staj yerimi internetten bulamıyorum nasıl ulaşacağım

oölp adresinde açıklanıyor meb sitesinde değil

internetten bak okuluna pazartesi basladı staj.

Arkadaşlar staj yerleri belli olmuş..Ama kayıt yenıledıgım halde 3 sınıf ve ıstanbulda oturduğum halde kutahyada bı okul cıkmış:( anlamadım bışey

Ya ama nasıl heyecanlandım başlığı görünce yaaa =) :36_11_13:

bu dogru degıl dımı lınk hatalıı

Arkadaşlar staj yerleri belli olmuş..Ama kayıt yenıledıgım halde 3 sınıf ve ıstanbulda oturduğum halde kutahyada bı okul cıkmış:( anlamadım bışey
arkadaşım daha belli olmamış heycanla açtım yok bulundugun yer çıkar merak etme :congratulationscut4

ne zaman açıklanacak arkadaşlar tam tarih bilen var mı ? bir de 24 haftadan 14 haftaya inmiş galiba bilgisi olan var mı????

bende heyecanladım arkadaşlar açıklandı diyince merakla bekliyorum 3. sınıf stajımı 14 hafta yoksa 4. sınıf stajımı?

pinkberyy 3. sınıf 14 hafta

arkadaşım ben üniversiteyi aradım geçen hafta... bana verdikleri cevap aralıgın ilk haftası yani bayram öncesi staj yerlerimiz açıklanacak...şuan hiç birşey açıklanmadı......

3. sınıfta 4. sınıfta staj süresi 14 hafta galiba klavuzdaki yazılanlara bakılırsa...

Offf arkadaşlar yaaa biz 4. sınıflar ne kadar şanssızsak siz 3. sınıflar bi o kadar şanslısınız yaaa
Hem bizim geçen yıl gördüğümüz bilgisayar ve resim derslerinden muafsınız hemde bizim geçen yıl yaptığımız 24 haftalık staj sizde 14 hafta olmuş oysa tam tersi olmalıydı.Bbiz bu yıl 14 hafta staj görememiz gerekirken 24 hafta görüceeezzz müfredattaki değişiklik bunu gerektiriyo.
Ayrıca bize bizden önceki 4 lerin görmediği cillop gibi 2 yeni ders daha eklendi bunlardan biride başka bir staj oluyo işin kaymaklı tarafı oda 24 hafta
Aaaaah ahhh keşke şu öss sınavını ya 2004 te yada 2006 da kazansaydım 2005 bana ve benim gibi 4 lere yaramadı PİYANGO DÖNDÜ DÖNDÜ DÖNDÜ BİZE VURDU (zaten ne zaman şansım olduki)sözlerim yanlış anlaşılmasın sitemim asla öğrenci arkadaşlara değil çünki bunun sorumlusu başkaları bu derdimi anlatmak istedim yoksa içimde dert olcaktı valla :)) - madalyonun öteki yüzü :((

3. sınıf kesin 14 hafta mı arkadaşlar

Evet 14 hafta.

Offf arkadaşlar yaaa biz 4. sınıflar ne kadar şanssızsak siz 3. sınıflar bi o kadar şanslısınız yaaa
Hem bizim geçen yıl gördüğümüz bilgisayar ve resim derslerinden muafsınız hemde bizim geçen yıl yaptığımız 24 haftalık staj sizde 14 hafta olmuş oysa tam tersi olmalıydı.Bbiz bu yıl 14 hafta staj görememiz gerekirken 24 hafta görüceeezzz müfredattaki değişiklik bunu gerektiriyo.
Ayrıca bize bizden önceki 4 lerin görmediği cillop gibi 2 yeni ders daha eklendi bunlardan biride başka bir staj oluyo işin kaymaklı tarafı oda 24 hafta
Aaaaah ahhh keşke şu öss sınavını ya 2004 te yada 2006 da kazansaydım 2005 bana ve benim gibi 4 lere yaramadı PİYANGO DÖNDÜ DÖNDÜ DÖNDÜ BİZE VURDU (zaten ne zaman şansım olduki)sözlerim yanlış anlaşılmasın sitemim asla öğrenci arkadaşlara değil çünki bunun sorumlusu başkaları bu derdimi anlatmak istedim yoksa içimde dert olcaktı valla :)) - madalyonun öteki yüzü :((

katılıyorum sana arkadasım. üstelik KPSS ye de hazırlanıyoruz. haksızlık bu:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri