arkadaşım daha belli olmamış heycanla açtım yok bulundugun yer çıkar merak etme :congratulationscut4Arkadaşlar staj yerleri belli olmuş..Ama kayıt yenıledıgım halde 3 sınıf ve ıstanbulda oturduğum halde kutahyada bı okul cıkmışanlamadım bışey
Offf arkadaşlar yaaa biz 4. sınıflar ne kadar şanssızsak siz 3. sınıflar bi o kadar şanslısınız yaaa
Hem bizim geçen yıl gördüğümüz bilgisayar ve resim derslerinden muafsınız hemde bizim geçen yıl yaptığımız 24 haftalık staj sizde 14 hafta olmuş oysa tam tersi olmalıydı.Bbiz bu yıl 14 hafta staj görememiz gerekirken 24 hafta görüceeezzz müfredattaki değişiklik bunu gerektiriyo.
Ayrıca bize bizden önceki 4 lerin görmediği cillop gibi 2 yeni ders daha eklendi bunlardan biride başka bir staj oluyo işin kaymaklı tarafı oda 24 hafta
Aaaaah ahhh keşke şu öss sınavını ya 2004 te yada 2006 da kazansaydım 2005 bana ve benim gibi 4 lere yaramadı PİYANGO DÖNDÜ DÖNDÜ DÖNDÜ BİZE VURDU (zaten ne zaman şansım olduki)sözlerim yanlış anlaşılmasın sitemim asla öğrenci arkadaşlara değil çünki bunun sorumlusu başkaları bu derdimi anlatmak istedim yoksa içimde dert olcaktı valla) - madalyonun öteki yüzü
(
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!