06 Kasım 2010 Sakarya Okul Öncesi Semineri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 9:54
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkür ederim hocam...

Katılmayı çok isterdim aslında kaçmaz bu fırsat hem Turan hocamda seminerdeymiş ama malesef bu ara 35 tl çok bana :( üzüldüm şimdi gidemiyorum diye...

Katılmayı çok isterdim aslında kaçmaz bu fırsat hem Turan hocamda seminerdeymiş ama malesef bu ara 35 tl çok bana :( üzüldüm şimdi gidemiyorum diye...
Malesef yapılan masraflar için bu alınmak zorunda.

Evet arkadaşlar son 2 gün muhteşem bir seminer daha sizleri bekliyor.
TÜM KATILIMCILARA 80 TL DEĞERİNDE MORPA ÇOCUK KART
ŞİFRESİ VE MORPA YAYINLARINDAN BİR KİTAP HEDİYE VERİLECEKTİR.
DEYATLI BİLGİ BU KONUNUN SONUNDA EKLENMİŞTİR.

11:00-11:30 KAYIT İŞLEMLERİ
11:30-12:40 :Prof.Dr.Ramazan Arı:Çocuklarda Sorumluluk Eğitimi
12:40-13:00 :Ara ve İkram
13:00-14:00 :Yrd.Doç.Dr.Turan Çakır:Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Teftiş ve Denetim
14:00-14:20 :Ara ve İkram
14:25-15:25 :Nejla Aydın: Müzik Dans ve Ritim Eşliğinde Orff Yaklaşımı Örnekleri
15:30-16:00 :Katılım Belgesi Dağıtımı

KONTENJANIMIZ 350 KİŞİ İLE SINIRLIDIR.

YER : SAKARYA DOĞA KOLEJİ Karaman Mah. Yenikent Devlet Hastanesi Karsisi Adapazari / Sakarya.

TARİH : 6 KASIM 2010

SAAT : 11.30 - 16.00 Arası

seminer yarın ve bana hala mesaj gelmedi sorun çıkarmı acaba

yok hocam bir sorun çıkmaz şimdiden keyifli ve verimli bir seminer geçirmeniz dileği ile

seminer ses düzeni dışında çok iyiydi..özellikle orf yaklaşım örnekleri ..... ramazan hocam, turan hocam mükemmeldi..organizasyonda iyiydi..en kısa zamanda tekrar bekliyoruz...

bende çook beğendim düzenleyenlere tekrar tekrar teşekkürlerr sakaryada sık sık yapılması dileğiylee:d:D

çok isterdim sakarya da olmayıı ahh ahh sizlerden de bu güzel yorumlar geldikçe iyice içim gitti :)

keşke tüm seminerlere katılabilsem ama sadece kendi şehrimdekine imkanım yetiyo gerrçekten süper bi organizasyon...emeği geçen herkese teşekkürlerr...

bu güzel yorumlarınız için canı gönülden teşekkür ederiz arkadaşlar bu güzel yorumlarınız bizleri daha da azimlendiriyor.bizler içni de harika bir seminerdi bizlere de bu güzel günü yaşattıran katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz fotoğraflar en yakın zamanda forumda :)

evet fotografların takipçisiyim merak ediyorumm .... xdxd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri