02-13 TEMMUZ 2007 Manisa ilinde Kadrosuz Usta Öğretici Semineri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aslı Döngel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:31
Puanları 18
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Aslı Döngel
DUYURU

2007-2008 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İLİMİZDEKİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARINDA KADROSUZ USTA ÖĞRETİCİ OLARAK GÖREVLENDİRİLECEK KIZ MESLEK LİSESİ MEZUNLARINA YÖNELİK EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENECEKTİR. AŞAĞIDAKİ ŞARTLARI TAŞIYANLAR,

1) ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMINA KAYIT YAPTIRDIĞI HALDE BUGÜNE KADAR SEMİNERE HİÇ KATILMAMIŞ OLANLAR.

2) KIZ MESLEK LİSELERİNİN ÇOCUK GELİŞİMİ, ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ İLE ÇOCUK GELİŞİMİ VE BAKIMI BÖLÜMLERİNİN HERHANGİ BİRİNDEN MEZUN OLUP, BUGÜNE KADAR EĞİTİM SEMİNERİNE HİÇ KATILMAMIŞ OLANLAR.

3) 2005 YILLINDA DÜZENLENEN EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDIĞI HALDE BUGÜNE KADAR USTA ÖĞRETİCİ OLARAK GÖREV ALAMAYAN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAMINA KAYIT YAPTIRANLARLA, KIZ MESLEK LİSESİNİN ÇOCUK GELİŞİMİ, ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ İLE ÇOCUK GELİŞİMİ VE BAKIMI BÖLÜMLERİNİN HERHANGİ BİRİNDEN MEZUN OLANLARDAN PUANINI YÜKSELTMEK İSTEYENLER.

4) GEÇEN YILLAR İÇİNDE EĞİTİM SEMİNERİNE KATILIP, KADROSUZ USTA ÖĞRETİCİ OLARAK BAŞARILI HİZMET YAPANLARDAN SEMİNERE “İZLEYİCİ OLARAK” KATILMAK İSTEYENLER

BAŞVURABİLECEKLERDİR.

Ø Merkez ve Saruhanlı İlçelerindeki müracaatların; MERKEZ İSMET İNÖNÜ KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Gördes, Gölmarmara ve Akhisar İlçelerindeki müracaatların; AKHİSAR KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Demirci İlçesindeki müracaatların DEMİRCİ KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Ahmetli, Kula, Selendi, Köprübaşı, Salihli İlçelerindeki müracaatların; SALİHLİ KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Kırkağaç ve Soma İlçelerindeki müracaatların; SOMA KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Turgutlu İlçesindeki müracaatların; TURGUTLU ZÜBEYDE HANIM KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE
Ø Sarıgöl ve Alaşehir İlçesindeki müracaatların; ALAŞEHİR SEKİNE EVREN KIZ MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.

MÜRACAAT TARİHİ : 18 – 29 HAZİRAN 2007 MESAİ BİTİMİNE KADAR.

SEMİNERİN YAPILACAĞI TARİH: 02-13 TEMMUZ 2007

SINAV TARİHİ: 14 TEMMUZ 2007 (SINAV YERLERİ DAHA SONRA DUYURULACAKTIR)

NOT :
ü SEMİNERE KATILACAKLARIN ŞAHSEN MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.
ü İL DIŞINDAN GELEN MÜRACAATÇILARIN BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.
ü NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİNDE MUTLAKA T.C NUMARASININ YAZILI OLMASI GEREKMEKTEDİR.
ü T.C. ZİRAAT BANKASI MANİSA MERKEZ ŞUBESİNİN 39549833-5001 HALK EĞİTİM BAŞKANLIĞI HESABINA USTA ÖĞRETİCİ KURSU İÇİN 10,00 YTL (ON YTL) YATIRILACAKTIR.
ü MEZUNİYET BELGESİ VE DİPLOMA ASLI İLE FOTOKOPİSİ GEREKMEKTEDİR.
ü AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİNE KAYITLI İSE KAYITLI OLDUĞUNA DAİR BELGE GEREKMEKTEDİR.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

izmirdeyim ve ustaöğretici seminerine katılmak istiyorum
izmirde olacak mı nezaman olacak lütfen bana bilgi veriri misiniz
şimdiden teşekkürler

izmir de olursa zaten tarihini burdan öğrenebilirsiniz. sanırım temmuz sonu ağustos başı gibi seminer olur.genellikle o tarihlerde seminer düzenleniyor.

merhaba arkadaşlar bende kırıkkaldeyim.seminere bende katılmak istiyorum bana da bilgi verirseniz çok sevinirim.sevgilerimle

Balıkesir'de yarın seminer başlıyor.Ben eğitimci olarak görevliyim....tüm usta öğretici adayı arkadaşlara başarılar dilerim,umarım ideallerinize kavuşmaya giden yolunuz zorlu ve engelli olmaz...

arkadaşlar bugün istanbulda usta öğretici semineri oldu sorular ve cevapları internette yayınlanırmı lütfen çok merak ediorum bilen varsa bilgilerini paylaşırsa çok sewinirim hoşçakalın...

arkadaslar eylül-ekim gibi seminer acılıcak mı bilgi verirseniz sevinirim!!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri