Güzel Bir Ana Dili Etkinliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zimira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zimira
:36_13_3::36_13_3: merhaba arkadaşlar bugün yaptığım çalışmayı anlatıcam umarım beğenerek sizde uygularsınız.  
         her çocuğa kalem ve kağıt verdim.daha sonra akıllarına gelen her türlü şeyi kağıda yansıtmalarını ve bu şekilde en çok sevdikleri kişilere mektup oluşturmalarını istedim.herkes aklına gelen şeyi yazmış(resim sayı çizgi vb) ve hepside teker teker bana getirdi ve bana yazdıklarını söyleyerek okumamı istediler.bende okudum okurken de şöyle bir yol izledim,eksiklerini güzel incitmeyecek bir dille ve güzel iyi olan yönlerini sanki onlar yazmış gibi okudum.çok hoşlarına gitti ve sonrasında çocuklar daha sakin daha ılımlı oldular.tavsiye ederim arkadaşlar zahmetsiz ve hoş [size=medium][/size][/font]

umarım sınıfına kavuşursun canım okadar tatlılar ki bu küçük yaratıklar

teşekkürler paylaşımın için

Canım çok hoş bir çalışma mutlaka uygulayacağım:)
Teşekkürler:)

çok guzel bir çalışma olmus ellerine sağlık ama çocukların eksikliklerini güzel bir diile onlara anlattım demişsin ne gibi eksiklerdi bunlar bizi biraz aydınlatırmsn?

teşekkürler

rica ederim arkadaşlar faydası olduysa ne mutlu bana

ben bu çalışmayla çocuklarımdan birinin ailesinin boşanmasından nasıl etkilendiğini anlatmayı başarmıştım.o nedenle belirli aralıklarla kullanılmasında fayda olduğunu düşünüyorum.teşekkürler arkadaşım

beğenmenize sevindim arkadaşlar.

tesekkürler...

tesekkrler haocam..

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri