Erkek Okul Öncesi Öğretmenlerinin Sorunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokhankayili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24
...............................................................

****Her ne kadar olumsuzluklar yaşasanız da ifade tarzınıza dikkat edin.Lütfen!

Arkadaşlar 25.01.2007 tarih ve 2007/10 sayılı genelge ye göre;bulunduğunuz kurumlardaki (idarenin bakış açısı önemli) idarecilere durumu açıklayarak karşılıklı iyi niyetle erkek öğretmen arkadaşların ki gerçekten zulüm, takım elbise giymeden de (daha rahat kıyafet evet,kravat takmadan da) öğretmenliğin yapılacağını gösterirsiniz.Buradaki en ince nokta kurum müdürünüzün iyi niyeti çok önemli.başarılar.

biz o elbiseyi çıkaralı 7 8 ay oldu erkek okul öncesi ögretmeni olmak harika:)

bende bu senenin başından beri esofmanla gidiyordum lakin müfettiş bey gelince bunun çok ciddiyetsiz olduğunu,okul öncesi eğitimin öğrenci eğitiminden ibaret olmadığını velilerin de eğitilmesi gerektiğini ve bu şekilde giyinerek velileri etkileme şansım olmadığını söyledi.Bunun ardından ben de tekrar kumaş pantolon giymeye başladım okul müdürümüz izin verdiği halde.

mrb arkadaşlar bende kız meslek lisesinde branş derslerine giriyorum. şuan kız meslek lisesinde branş derslerine girdiğim için öğretmen olduğumu anlıyorum. ancak ilköğretim ve bağımsız anaokullarında okul öncesi öğretmeni olarak çalışmanın bir erkek açısından çok zor olduğunu düşünüyorum. Erkek olarak biz bu mesleği 35-40 yaşlarına kadar hadi bir şekilde yaparız ama 40 yaşlardan sonra okul öncesi öğretmenliği bir erkek için çok zor olacağını düşünüyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun

ana anneden gelmiyor izzet öğretmenin sizde bilirsiniz anasınıfındaki 'ana' kelimesi temel eğitimi anlatıyor benim eşimde okulöncesi öğretmeni ve su anda bu konuyla ilgili bir araştırma yapıyor ama onun böyle bir isteği yok.sizde bunu çevrenizdeki öğretmen ve velilere açıklarsanız daha iyi olabileceğini düşünüyorum ii günler..

izzet öğretmenim yazdıklarınız okudum gerçekten çok haklısınız. benimde bir erkek arkadaşım okulöncesi öğretmeni ve staja giderken bile tüm çocuklar nasıl oluyosa onun etrafına toplanıyorlar ve iletişimleri çok iyi oluyordu. eminimki şimdide çok iyidir çocuklarla arsı. sizlerin okulncesinde yeraldığınızı görmek biz bayan öğretmenleri çok mutlu ediyor.
sağlıklı günler dileğiyle

arkadaşlar bazı arkadaşlar hala takım elbiseden bahsediyor
ben 1 yıldır takım elbise giymiyorum yoksa bu arkadaşları en son gelen kıyafet kararnamesinden haberleri yok mu artık serbest kıyafetler giyebiliyoruz bir araştırın çevreyi bakalım

önemli olan cinsiyet olsaydı.... bu mesleğe gönül vermiş olan bütün arkadaşlara başarılar dilerim. biz çocuklar için varız öyle değil mi?

selam herkese izzet öğretmen hangi üniversiteden mezunsunuz merak ettim.Bizim sınıfta da izzet adında bir arkadaşımız vardı.Marmara 1999 mezunuyum.

bence okul öncesi öğretmeni rahat kıyafetler giyinmeli derim .Allah kolaylık versin.................

önemli olan erkek ya da bayan olmak degil önemli olan cocuklarımızın gelisimlerine destek olmak...

hocam iş hayatınızda daha basarılı yıllar dılıyorum..ben o.ö.3.sısf öğrencisiyim erkek öğretmenlerin sorunlaru hakkında proje hazırlıcam ve bunu kısmetse ulusal kongrede sunacagız..elinzde bu konuyla ılgılı makaleler varsa paylasırsanız cok sevınecegım..

hocam tabıkı erkek okul öncesi öğretmenlerinin sorunları..bunu tam belirtmek istedım.

İyikide erkek meslektaşlarımız varmış diyorum :) Çevreden bu işi yapan meslektaşlarım için çok iyi eleştiriler duyuyorum.

Açıkcası ben erkek öğretmenlerin de bu işi yapacağına bütün kalbimle inaıyorum çünkü söyle bir durum var arkadaşlar çocuğua evde annesi bakıyor ya da büyükannesi okula geliyor yine bir bayan öğretmen çocuğun çevresinde model alabilceği bayan sayısı ne kadar çoksa erkek sayısı daha az.Çocuklar için öğretmen çok önemli ve çocuk hem bayanı hem erkeği gözlemleyerek kendine model almalıdır.

slm bende erkek okulöncesi öğretmenıyım işimi severek yapıyorum ve olumlu tepkıler alıyorum takım elbise giyme zorunluluğun yok arkadasım ............................. bu adreste kıyafet yönetmenlği var bunu amirine gösterırısen benım gibi gayet rahat bır elbıse giyip okuluna gidebilirsin başarılar

ben daha ikinci sınıftayım ama olanları okuyunca endişelerim artmadı değil.
ben bu mesleği yapabilecemmi diye düşünmeye başladım walla!!!!!

Ayrim Yapmak YanliŞ Yok Sesİmİz İnceymİŞ Yok Bunlar Daha İyİ YaparmiŞ Erkek ÖĞretmen ArkadaŞlar MaŞallah Hemen İlk Firsatta Kendİlerİnİ Top 10 Koydular Bİle .bİr Durun Ben OkulÖncesİ ÖĞretmenİ Olarak Bİle Erkek Hocalarimi Garİp KarŞiliyorum.evet Erkek Hocalarimin İŞİ Daha Zor Bu DoĞru Ama Kİmİn Daha GÜzelyaptiĞi Ortada Zaten.Üstelİk Bayan Sesİndekİ O İncelİk Çocuklarin Ruhunu OkŞar Canim ÖĞretmenlerİm Benİm

benim çok sevdiğim iki tane arkadaşım vardı 2side okul öncesi eğitimi öğretmeniydi ve gercekten sabırlarıyla hoşgörüleriyle muhteşem öğretmenlerdi bence mesleğimizin erkeği kadını olmaz heleki işini sevdikten sonra cinsiyetin pek değeride kalmaz...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri