AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nes_cel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm bende 4. sınıfta yım bende yeni üyeyim herkese bol şans stj veye dersler hiç sorun değilde şu kpss de ne yapıcam onu düşünüyorum kara kara

arkadaşlar paylaşımda bulunmaya bende hazırım ayrıca korkmayın 3. sınıftaykende çok fazla korkuyordum ama geldi geçti bile siz asıl kpss den korkun bence

staj yerleri belli oldu eyüp serdar aksundayım tüm arkadaşlara başarılar

hayırlı olsun canım.bende kadıköy perihan aktürkteyim.

nasıl öğrendiniz

selam arkadaşlar sanırım foruma üye olanlardan erkek olan sadece ben varım.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.4.sınıf stajı için günlük plan örneği kimsede var mı?

herkese slm arkadaşlar.staj yerlerini nereden öğreniyoruz bana söyleyebilirmisiniz.ben bulmadım şimdiden tşkler hepinize.

arkadaşım ayşe www.oolp.aof.edu.tr adresinden yukarıda duyurular böl.var onu aç ve orada yazıyor.

alcen canım benim çok tşk ederim.beni bilgilendirdiğin için.
şimdiden iyi bayramlar dilerim.

Meraba arkadaşlar bende bu yıl 4.sınıftayım,3.sınıf dosyasını hazırlarken çok uğraştım ve emek verdim.Bende paylaşıma hazırım.Herkese şimdiden kolay gelsin,ayrıca bu staj yerleri bencede çok ters oldu.

rica ederim ayşe arkadaşlar bende 4.sınıfım umarım hayırlısıyla bitiririz hem stajı hemde okulu.

benim bildiğim haftada 1 gün gidecek...

merhaba arkadaşlar bende 4.sınıf öğrencisiyim .paylaşımda bulunmak dileğiyle....

merhaba 4.sınıflar.arkadaşım için bir bilgi gerekiyor.
arkadaşım aöf 4.sınıf ama çalışmıyor.çalışmayan kişilerin stajları nasıl oluyor.haftada bir günmü staja gidecek yoksa hergünmü.çalışmayanların srajı nasıl oluyor.şimdiden teşekkür ederim.

canım çalışsa da çalışmasa da haftada 1
gün staja gidiliyor.başarılar...

slm bende dördüncü sınıftayım ve yeni üyeyim staj yapacağınız okula gidip telefonunuzu bırakın onlar sizi ararlar ama ilk gün mutlaka gidilecek gözünüzde fazlada büyütmeyin kolay gelsinnn

arkadaşlar 4.sınıf staj dosyası örneği olan varmı

arkadaslar mrb bende yenı uye oldum 4. sınıftayım paylasmak ıstedım herkese kolay gelsın

bende burayı yeni gördüm ve hemen birşeyler yazmak istedim bende son sınıftayım sanırım son sınıftaki herkesin sorunu bu staj açıkçası benide biraz endişelendiriyor çocukların velilerine nasıl bir açıklama yapacağımı bilmiyorum haftanın bir günü çocuklar gelmiyicek artık okul 4 günmü diyicez kara kara düşünüyorum

Arkadaşlar bende 4 sınıftayım.Ve sizler gibi bende stres içindeyim.Çalıştıuğım yer 1 saatlik yol.Sabah gidiyorum 5 te ancak geliyorum.Birde staj var.offfffffffffffffff Şu 2 dönem çabucak geçseeeeeeeee

arkadaşlar bende 4.sınıftayım ya bende usta öğretici olarak çalışıyorum acaba bir bilginiz varmı staj günleri ekdersimiz kesiliyomu bir fikri olan varmı ben zehra saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri