Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

'Zorunlu hizmet'

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba,ben mersinde görev yapıyorum.eş durumundan ötürü,zorunlu hizmetim ertelendi.eşim 2 hafta sonra askere gidiyor(büyük ihtimalle kısa dönem olarak yapacak)biz milli egitime gidip sorduk bu durum da nasıl bir belge vermeliyiz diye,saglıklı bir cevap alamadık.acaba benimle aynı durumda olan arkadaşlar varmı?nasıl bir belge hazırlamamız gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.(bu arada eşim ssk ya baglı olarak bir iş yerinde çalışıyor)

Tepki Skoru
0
bu arada konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım.eger öyleyse kusura bakmayın.yazdıktan sonra farkettim:((

Tepki Skoru
0
Eşinizin görevi önemli herhalde bu duurmda....Benim eşim öğretmen ve ben yeni ertelettim il milli eğitime eşimin çalıştığı okuldan görev yeri belgesi ve nufus kayıt örneği yetiyor her yıl yenilendiği zaman tayin öncesi yeterli oluyormuş ama eğer ssk lı ise detay bilmiyorum meb ilsis bölümünü tel ile ramıyı deneyinz isterseniz

Tepki Skoru
0
hocam ssk primlerini yatırdığı müddetçe sorun yaşamazsınız...
yani asker de oldugu süre içinde mi primlerini yatırmaya devam edecegiz.askerde oldugu süreleri muaf tutulması gerekmiyormu.yani askerde olduguna dair resmi bir belge verdigimizde kabul olmazmı.ben milli egitime sordum,ama ilk mesajımda dedigim gibi açıklayıcı bir cevap alamadım.sevil hocam ayrıca ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
Eşinizin görevi önemli herhalde bu duurmda....Benim eşim öğretmen ve ben yeni ertelettim il milli eğitime eşimin çalıştığı okuldan görev yeri belgesi ve nufus kayıt örneği yetiyor her yıl yenilendiği zaman tayin öncesi yeterli oluyormuş ama eğer ssk lı ise detay bilmiyorum meb ilsis bölümünü tel ile ramıyı deneyinz isterseniz
ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim hocam.

Tepki Skoru
0
Eşiniz askere gitmeden önce geriye dönük iki sene de 360 gün sigortalıysa sorun olmaz.Eşiniz kısa dönem askerlik yapacaksa asker dönüşü askerlik borçlanmasını öderseniz problemle karşılaşmazsınız.Meb isteğe bağlı sigortalı olanları özür grubundan atamıyor.O nedenle askerde isteğe bağlı sigorta yatırılsa bile kabul edilmiyor.(Borçlanmayı yatırdığınıza dair banka dekontunu atmayın istiyorlar çünkü ssk sayfasında görünmüyor.)

Tepki Skoru
0
Eşiniz askere gitmeden önce geriye dönük iki sene de 360 gün sigortalıysa sorun olmaz.Eşiniz kısa dönem askerlik yapacaksa asker dönüşü askerlik borçlanmasını öderseniz problemle karşılaşmazsınız.Meb isteğe bağlı sigortalı olanları özür grubundan atamıyor.O nedenle askerde isteğe bağlı sigorta yatırılsa bile kabul edilmiyor.(Borçlanmayı yatırdığınıza dair banka dekontunu atmayın istiyorlar çünkü ssk sayfasında görünmüyor.)
teşekkür edrim hocam cevabınız için.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.