Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Zaman kavramı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar zaman kavramının öğretimi ile ilgili bir araç yapmam gereiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim

su2

Tepki Skoru
0
Zaman kavramı için en uygun ve en bilindik olan saat olabilir.Kartondan,tahtadan olabilir.Ayrıca çocuklarla birlikte takvim yapabilirsiniz bu takvime çocuklar resim yapabilirler.Sayılar yapıştırılp geçen günler karalanabilir

Tepki Skoru
0
arkadaşlar zaman kavramını günlük olaylar şeklinde vereceğim saat kullanmadan yani yardımlarınızı bekliyorum :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum :(

Tepki Skoru
0
drama şeklinde verebilirsin...sabah ne yaparız öğlen neler yaparsınız yada gece neler yaparız gibi bunların canlardırmalarını yaptırabilirsin...bir günde yapılanları resimlendirmelerini isteyebilirsin bunu hikaye kartı şeklinde de yapabilirsin...her çocuğa hazırladığın kartlardan verip hikaye kartı yaptırabilirsin daha sonra çocuklar yaptıkları resimleri hikayeleştirerek arkadaşlarına anlatabilirler...
şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar zaman kavramıyla ilgili bir araç yapmam lazım
önce ve sonra kavramını anlatacağım yardımlarınızı bekliyorum elinizde bir hikaye varsa ve bana kısaca anlatırsanız çok sevinirim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar zaman kavramıyla ilgili bir fikri olan yokmu?:(
çok ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?

Tepki Skoru
0
saat yaptırmayacaksan en uydunu drama bence yönergeler verip canlandırttırabilirsin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle