Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

YUMURTAYI YUTAN ŞİŞE

Tepki Skoru
0
gerçekten değişik bir deney.çocukların da hoşuna gittiği belli oluyor resimlerden.teşekkürler

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler..ilginç bi deney,ben de deneyeceğim..

Tepki Skoru
0
arkadasım cocukların elınde yanan bır madde olması bence pek uygun degıl ama gusel bı deney

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biraz tehlikeli değil mi çocuğun yanan kaşığı tutması paylaşım için teşekkürler

Tepki Skoru
0
çok tşkler hocam çok güzel bir deney yaparken çok zevk alacağımıza eminim...

Tepki Skoru
1
Rica ederim.
Ayrıca ateş maşayla tutuluyor ve çok çabuk sönüyor. Tehlike arz etmiyor.

Tepki Skoru
0
bu bir filmde vardı ama şimdi hatırlayamadım ismini. Üniversiteyken sınıfta yapmıştık...
hatırlattıgın için teşekkür

Tepki Skoru
0
:36_15_4: ben çok beğendim güzel bir deney paylaşımın için sağol

Tepki Skoru
0
Ben olsam çocukları fazla yaklaştırmazdım o fotoğraftaki kızın elindeki yanan pamuk mu? bana mı öyle geldi biraz tehlikeli değilmi bence bu deneyde öğrenci sadece seyretmeli.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar gerçekten de çok güzel bir deney ancak güzel olduğu kadar da tehlikeli ve öğrenci için zararlı sonuçlar doğurabilecek bir deney." Mutlaka uygulayacağım" diyen arkadaşlar acaba sizin çocuğunuzun eline okulda yanan bir meşale tutuşturulsa ne düşünürdünüz. Kazara Çocuğun saçına ya da elbisesine ateş sıçrasa o zaman da aynı şeyleri söyleyebilecekmisiniz yoksa ....... Öğrencilerin eline ateş tutuşturulmasını son derece yanlış buluyorum. Çocuklara okulda bunları yaptırırken evde kendi başlarına neler yapmak isterler gerisini varın siz düşünün. Benim düşüncelerim bunlar kimseye bi garezim yok sadece uyarı babında.

Tepki Skoru
1
Arkadaşlar gerçekten de çok güzel bir deney ancak güzel olduğu kadar da tehlikeli ve öğrenci için zararlı sonuçlar doğurabilecek bir deney." Mutlaka uygulayacağım" diyen arkadaşlar acaba sizin çocuğunuzun eline okulda yanan bir meşale tutuşturulsa ne düşünürdünüz. Kazara Çocuğun saçına ya da elbisesine ateş sıçrasa o zaman da aynı şeyleri söyleyebilecekmisiniz yoksa ....... Öğrencilerin eline ateş tutuşturulmasını son derece yanlış buluyorum. Çocuklara okulda bunları yaptırırken evde kendi başlarına neler yapmak isterler gerisini varın siz düşünün. Benim düşüncelerim bunlar kimseye bi garezim yok sadece uyarı babında.

Hocam, dört yıldır bu deneyi yapıyorum ve böyle bir şeyle karşılaşmadım. Ayrıca ateşi çocuğa vermek zorunda değilsiniz. Bu fotoğraf dergi için çekilmişti ve dikkat ettiyseniz çocuk maşa ile tutuyor. yanan nesne pamuk ve yanarken kağıt gibi sağa - sola dökülmüyor, sıçramıyor.

Pamuğu öğretmen yakıyor, şişenin içine atıyor, çocuk sadece yumurtayı şişenin ağzına koyuyor.Abartılacak ya da korkulacak bir şey yok!Deneyi siz yaptıracaksınız, nasıl uygun görüyorsanız, öyle yaptırın.

Tepki Skoru
0
tehlikeli değil mi ya?
ateşi çocuklar tutuyor..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika