Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yönetici atamaları

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yönetici atamaları genelgesi yayınlandı.öncelik sınavı kazananlar daha sonra puan sıralamasına göre olacakmış.başvuru yapmayı düşünen arkadaşlar var mı.

Tepki Skoru
0
ben sınava girmedim ancak sınava gırmeyenler de basvurabiliyormuş.başvurmayı düşünüyorum.şansım cok düşük olsa da..

Tepki Skoru
0
arkadaş okul öncesi alanı dışında anaokulları yöneticiliğine baş vuru yapılabiliyorumu. bilgisi olan varsa paylaşsın.benim bildiğim kadarıyla ücret karşılığı okutacağı dersin bulunması gerekiyo ama o sadece puanlamada geçerli diyorlar atama olursa yargı yolu açıkmı bide bu konuda bilgi verirseniz sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim

Tepki Skoru
0
her ökulu isteyebiliyorsun kendi branşına yönelik okul(anaokulu)istersen 5 puan fazla alıyorsun.

Tepki Skoru
0
Sakaryada aÇiklar bellİmİ tarakli varmi bİlgİsİ olan yazarsa sevİnİrİm.bİzİm okulda vekİl mÜdÜr varda yerİne bİrİ gelecekmİ merak edİyorum

Tepki Skoru
0
merhaba, bu sınava kaç yıllık öğretmenler girebiliyor ya da eğitim yönetiminden yüksek lisans yapsak sınava girmek gereklimidir? teşekkürler

Tepki Skoru
0
Sınavtecrübe vs hepsi bahane atanan atandı arkadaşlar ancak yine iptal edilme olasılığı fazla ben müdür yardımcılığı sınavına da girdim artı yazılı müraacatımda var, hizmet puanımda fazla ama okulumda adaylığı yenikalkmış bir zatı muhterem müdür oldu . Şu aşamada eğer kurumunuzda yani okulunuzda müdür atanmamışsa o okuldan bir öğretmen bağlı milli eğitim tarafından geçici olarak görevlendiriliyor anaokullarında okulöncesi öğr olma mecburiyeti var kendi kurumunu seçersen artı 5 puan alıyosun ilsiste tercih ettiğin kuruma göre puan ve dereceni görürsün yöneticiatama modülünde.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle