katalan' Alıntı:ben bir öğretmen olarak kesinlikle karşıyım bu yıl sonu gösterilerine...
velilerin gözünü boyamak dışında fazla bir amacı yok.onun yerine sergilerin olması çok daha iyi...zaten hazırlıklar esnasında eğitim diye bir şey kalmıyor.23 nisan da gösteri, anneler gününde gösteri,yıl sonu gösterisi derken...
kesinlikle katılıyorum ...bana üniversitedeyken gösteri nasıl hazırlanır diye anlatılmadı... öğretmenliğin içinde olmayan şeyler bunlar ... eğer illa bir şey sergilenecekse sınıfta yaptıkları sergilenmeli ... sanat etkinlikleri sergisi olabilir ... sınıf içinde kamera-fotoğraf çekimi yapılıp gösteri düzenlenebilinir ... öğrenilen şarkılar, şiirler, masallar, tekerlemelerle bir gösteri hazırlanabilinir ...
çocuğun sınıfta yaptıklarını görmek velinin de daha çok ilgisini çeker bence ... ve en önemlisi de bunların masrafı velileri sarsmaz ...
ve daha da önemlisi EĞİTİM AKSAMAZ ... aylardır öğrencilerimin dersinden kırpıp gösteri hazırlıyorum ... bu onlara yapılan en büyük haksızlık bence ...