Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıllık plan

Tepki Skoru
0
Selam sayın form üyeleri ,ben bir konuda sizlerden yardım etmenizi rica ediyorum : yıllık plan değerlendirmesi ve kazanım değerlendirme formunda ki değerlendirme, nasıl yapılmakta .yardımcı olursanız memnun olucam teşekkürler acilllllllllll!!!!

Tepki Skoru
0
Selam sayın form üyeleri ,ben bir konuda sizlerden yardım etmenizi rica ediyorum : yıllık plan değerlendirmesi ve kazanım değerlendirme formunda ki değerlendirme, nasıl yapılmakta .yardımcı olursanız memnun olucam teşekkürler acilllllllllll!!!!
değerli öğretmen arkadaşım, yıllık plan değerlendirmeleri, o yılllık planda verilen, aylık kazanımlar var. mesela türkçe dil konusunda, ince-kalın, büyük-küçk v.b kavramlar var bunları yazıyorsunuz. işte Sayılardan 2 ve 3 rakamı verilecekti. 2 rakaımı verildi 3 rakamı bir sonraki aya devredildi gibi....

Tepki Skoru
0
vermemniz gereken kavramları verdiniz mi alan gezilerini yaptınız mı belirli günler ve haftalar programlarını uyguladınız mı bunları yazıyorsunuz.örn: belir günler haftalr etkinlikleri yapıldı..ya da kütüphane haftası kutlandı..halk kütüphanesine yapılması planlanan gezi yapıldı ya da olumsuz koşullardan dolayı bi sonraki aya ertelendi..öğretilmesi hedeflenen kavramlar öğretildi gibi....

Tepki Skoru
0
kazanım değerlendirme formlarında da kendiniz öğrenciye özgüven katacak şeyler yazın bence öğrencinin olumlu yönlerini yazın..aile katılımının önemini yazın veli öğretmern iş birliği ile öğrencinin daha aktifleşeceğini anlatabilirsnz...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle