- Tepki Skoru
- 1
Yarın sınava girecek bütün gençlerimize bolca başarııı şans kolaylık diliyorum.Kimse dilememiş ama ben ilk olayım bari
(
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.sınav bitti şimdi sonuçları beklemek kaldı :S :S![]()
inş hocam hepimizin beklentisi o yönde geçen sene ygs den sonra çok koy vermişti kardeşim inş hiçbiri aynı hatayı yapmazlar. babamın ünv 1. sınıfta anatomiden kaldığım zaman bir lafı vardıBenimde kardeşim girmişti sınava netler iyi gözüküyor Allaha şükür
İnşallah lys de böyle geçer diye dua ediyorum.
İnşallah hocam ..inş hocam hepimizin beklentisi o yönde geçen sene ygs den sonra çok koy vermişti kardeşim inş hiçbiri aynı hatayı yapmazlar. babamın ünv 1. sınıfta anatomiden kaldığım zaman bir lafı vardıbu dersten bir ders çıkar diye inş şimdi kardeşler bu dersten bir ders çıkarır.
geçen yıl bu bölümü kazanmak için epey uğraştık başımıza gelmeyen aksilik kalmadı çok şükür hepsi geçti gitti darısı tüm isyteyen arkdaşların başına:emot66:Evet Neslihan hocam biz geçen yıl resmen abone olmuştuk forumun ygs lys bölümüne... :emot94:
Benimde biricik canım kerdeşim sınavda şuan Allah ona ve sınavda olan tüm öğrencilere yardım etsin İNŞALLAH.
inşallah bizde bu sene kazanırız herkesin hakkında hayırlısı=)geçen yıl bu bölümü kazanmak için epey uğraştık başımıza gelmeyen aksilik kalmadı çok şükür hepsi geçti gitti darısı tüm isyteyen arkdaşların başına:emot66:
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...inşallah bizde bu sene kazanırız herkesin hakkında hayırlısı=)
amin[sıze=3]allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...[/sıze]
En zoru beklemek değil miayyyyyyy ne zaman açıklanacak şu sonuçlar iyice strese girdim...........:emot18: