Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ygs:)))

Tepki Skoru
1
Yarın sınava girecek bütün gençlerimize bolca başarııı şans kolaylık diliyorum.Kimse dilememiş ama ben ilk olayım bari:((

Tepki Skoru
0
ygs ye girip bizim bölümü yazmak isteyen öğrenciler geçen sne daha fazlaydı sitemizde :)
anlaşılan bu sene fazla meslek liseli arkadaşımız yok bölümümüzü isteyen :)

herkese başarılar diliyorum,herkese hayırlı sınavlar =)

Tepki Skoru
0
össye hazırlanan dirsek çürüten emek veren tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum..Allah yardımcınız olsun..emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah..üniversite kapılarının sizlere aralanması dileğiyle!!!

Tepki Skoru
0
Ben de başarılar diliyorum herkese özellkle begüm e :) kolay gelsin canım benim sana güveniyorum

Tepki Skoru
1
Evet Neslihan hocam biz geçen yıl resmen abone olmuştuk forumun ygs lys bölümüne... :emot94:
Benimde biricik canım kerdeşim sınavda şuan Allah ona ve sınavda olan tüm öğrencilere yardım etsin İNŞALLAH.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
sınavınız nasıl geçti arkadaşlar iyi haberlerinizi bekliyoruz. dün aynı heyecanı kardeşim ile birlikte ailecek biz de yaşadık :) RABBİM kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. bizim sınavımız çok şükür iyi geçti umarım herkesin o yöndedir.

Tepki Skoru
0
bende sınava girdim iyi geçti ama sonuç nasıl olur bilemem ama matematik çok zorladı herkesin hakkında hayırlısı olsun=)

Tepki Skoru
1
Benim de kardeşim girdi ama yıkıldık resmen...Nasıl toparlanacağız da LYS ye çalışcak bilmiyorum...Sizin için sevindim nihal hocam hayırlısı olsun herkes için

Tepki Skoru
1
Benimde kardeşim girmişti sınava netler iyi gözüküyor Allaha şükür :)
İnşallah lys de böyle geçer diye dua ediyorum.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Benimde kardeşim girmişti sınava netler iyi gözüküyor Allaha şükür :)
İnşallah lys de böyle geçer diye dua ediyorum.
inş hocam hepimizin beklentisi o yönde geçen sene ygs den sonra çok koy vermişti kardeşim inş hiçbiri aynı hatayı yapmazlar. babamın ünv 1. sınıfta anatomiden kaldığım zaman bir lafı vardı :) bu dersten bir ders çıkar diye inş şimdi kardeşler bu dersten bir ders çıkarır.

Tepki Skoru
1
inş hocam hepimizin beklentisi o yönde geçen sene ygs den sonra çok koy vermişti kardeşim inş hiçbiri aynı hatayı yapmazlar. babamın ünv 1. sınıfta anatomiden kaldığım zaman bir lafı vardı :) bu dersten bir ders çıkar diye inş şimdi kardeşler bu dersten bir ders çıkarır.
İnşallah hocam ..
Bizler dualarımızı eksik etmeyelim :)

Tepki Skoru
0
Evet Neslihan hocam biz geçen yıl resmen abone olmuştuk forumun ygs lys bölümüne... :emot94:
Benimde biricik canım kerdeşim sınavda şuan Allah ona ve sınavda olan tüm öğrencilere yardım etsin İNŞALLAH.
geçen yıl bu bölümü kazanmak için epey uğraştık başımıza gelmeyen aksilik kalmadı çok şükür hepsi geçti gitti darısı tüm isyteyen arkdaşların başına:emot66:

Tepki Skoru
0
ayyyyyyy ne zaman açıklanacak şu sonuçlar iyice strese girdim...........:emot18:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle