Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yenİden tercİh yapma hakki

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar, bir öğretmen arkadaşımla konuşuyordum... İstanbulda bir okulda sözleşmeli olarak yerleşen bir öğretmen ilk atama döneminde (zannedersen eylülde) yeniden başvurmuş ve kadrolu olarak başka bir yere yerleştirilmiş...
Benim puanım 53... Bu puanla İstanbul'da bir yere yerleşebilir miyim? Sözleşmeli yeni yerleşenler tercih yapmazsa büyük ihtimalle yerleşirim ama sözleşmeli yerleşen kişiler (eylülde ve ekimde yerleşenler) yeniden kadrolu için kasımda müracaat edebilir mi? Baraj 46ya kadar düşmüş benim puanım bence iyi ama sözleşmeliler yeniden başvurursa bir yere yerleşemem. Bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

msn

Tepki Skoru
0
arkadaşım sözleşmeliler sadece kadrolu alım olursa başvuru yapabiliyorlar. eğer sözleşmeli alım olursa ona başvuru yapamıyorlar.

Tepki Skoru
0
Eee o zaman 55 ile 70 arasında sözleşmeliler yerleşti... Kasımdaki atamalarda sözleşmeli değilde kadrolu alırlarsa biz 53 puanla hiçbiryere yerleşemeyiz doğru mu

Tepki Skoru
0
Aynen öyle canım...sen 53 le kadromu bekliyosun yani..???hayret bişi yaaa...ne kadar çok çalışmışsın da 53 almışsın...biz napalım.71 lerle doğuda çalışanlar nolacak ??Tabi herkes kendini düşünüyo haliyle....yuh yani yaaa..

Tepki Skoru
0
Aynen öyle canım...sen 53 le kadromu bekliyosun yani..???hayret bişi yaaa...ne kadar çok çalışmışsın da 53 almışsın...biz napalım.71 lerle doğuda çalışanlar nolacak ??Tabi herkes kendini düşünüyo haliyle....yuh yani yaaa..

Arkadaşım eleştirinin dozunu kaçırmamak lazım... Evet 53 ile kadrolu bekliyorum ne var bunda? Nankörlük edip sözleşmeli yerleşenler tercih yapmazsa yerleşirim. Şu anda en yüksek puanı olan 45... Ne var bunda? Milletin puanı 45ken ben niye kadrolu yerleşemeyim? Bu arada benim kaçırdığım sınav mı oldu? Yuh falan yazmanın anlamı yok... Düzgünce eleştiri yapabilirsin... Tabi kim ne şartlarla çalıştı nasıl girdi sınava senin için önemli bu?? Hayır değil tabiikide... 71le yerleşmeseydin... Bekleseydin kasımı... Zorlamı yolluyorlar milleti doğuya? İŞine gelmeyen tercih yapmaz. 10.000 sözleşmeli alındı istesem ben de istediğim yere girerdim ama kadrolu istediğim için yazmadım yani risk aldım. Alan alır almayan almaz... Yuh yaz yeter öyle mi? Eyvallah... Yuh diyorsan yuh... Şunu unutmayalım, herkesin sıkıntısı var, herkes yerleşmek istiyor ama kimsenin kimseyi kırmaması lazım... Yine de inşallah kadrolu yerleşirsin hemde istediğin yere...

Tepki Skoru
0
evet eleştiri baya ağır olmuş arkadaşlar bize yakışmaz böle konuşmlar yapmayın. belki bi ümit belli olmaz bende 64 puaanla beklerim kadroyu. olursa kadrolu alım başvurrum tabiki. söz. atanmış herkesin ve yüksek puanlı atama bekleyenlerin yani herkesin hakkı bu...

Tepki Skoru
0
Ben de 66 puanla sözleşmeli yerleştim. Umarım kadrolu alım olur da tercih yapma hakkımız doğar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle