Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

yeni yılda yaptığımız takvim:))

Tepki Skoru
0
staj okulumda şeftali sınıfının minikleriyle yaptığımız 12 aylık takvim beğenmeniz dileğiyle çünkü çok uğraştık:))

renkli kağıtların üzerine miniklerimin boyadıkları kardan adamlar yapıştırdık elyaflada yuvarlayarak kar taneleri yaptık..

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Tepki Skoru
0
beğenmenize sevindim hocam bide birşey eklemeyi unutmuşum takvimi bu siteden bir arkadaşımız yapmıştı ben biraz daha değiştirdim kendisine tşk ederim:))

Tepki Skoru
0
ellerinize sağlık, teşekkürler...

Tepki Skoru
0
canım bende 10 yılllık öğretmenim gerçekten ellerine sağlık güzel olmuş.ama sana bir öneri keşke ayları yazdığın yapraklara mevsimlere göre uygun resimler koysaydın daha güzel olurdu
eylül,ekim,kasım sonbahar,aralık ,ocak,şubat kış kardan adam olmuş,mart,nisan ,mayıs ilkbahar gibi.aklında bulunsun diye yazdım.iyi çalışmalar canım

Tepki Skoru
0
kubra67

canım bende 10 yılllık öğretmenim gerçekten ellerine sağlık güzel olmuş.ama sana bir öneri keşke ayları yazdığın yapraklara mevsimlere göre uygun resimler koysaydın daha güzel olurdu
eylül,ekim,kasım sonbahar,aralık ,ocak,şubat kış kardan adam olmuş,mart,nisan ,mayıs ilkbahar gibi.aklında bulunsun diye yazdım.iyi çalışmalar canım

hocam öneriniz için çok tşkler aslında bende bunu düşündüm ama çocuklar aralarında tartışıyorlar onu ben bunu sen yapacan diye bu yüzden hepsine aynı yaptırmayı düşündüm kış ayındayız diyede kardan adamın seçtim..
desteğiniz ve güzel yorumlarınız için tşkler:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle